Vrei sa ai apusul de soare în propria ta casa?

Cum te-ai simţi dacă în fiecare seară ai adormi având apusul de soare chiar în propria ta casă?

9514278

Cei de la Saffron au făcut acest lucru posibil realizând un obiect de iluminat inteligent, numit Drift Light, care poate fi setat astfel încât becul să se stingă foarte încet ca şi cum soarele ar apune.

Lupta pe piaţa becurilor LED a început de ceva timp, inovarea este cel important aspect pentru a cuceri cât mai mulţi clienţi.

A fost gândit pentru a îmbunătăţi cantitatea şi calitatea somnului pentru cei care au dificultăţi de somn pe timp de noapte, pentru copiii care au probleme în a merge la culcare şi pentru cei ce vor un mod mai natural de a adormi.

Acest bec inteligent permite o perioadă de diminuare a luminii timp de 37 de minute, care imită apusul soarelui și ajută utilizatorii să mențină un ciclu de somn consistent.

“Fiica mea avea probleme de a adormi pe timp de noapte”, a spus Preston Wily, CEO al Saffron. “Ea a vrut să citească. Eu am vrut ca ea să doarmă astfel am venit cu ideea de a creia un bec care se stinge încet, până când în cele din urmă se opreşte, permiţându-i să citească pentru aproximativ o jumătate de oră înainte ca lumina să se stingă. Prototipul a avut un rezultat neaşteptat”

În plus față de un bec normal, acest bec inteligent dispune de două setări suplimentare: Mod Midnight şi Mod Moonlight.

De asemenea, noaptea, dacă mergi la baie becul nu se aprinde la capacitate maximă, ca să te orbească, ci oferă o lumină obscură. Acest bec costă în jur de 29 euro.

În urmă cu aproximativ o lună şi LG a produs un bec LED inteligent. Acesta are 10W şi se poate conecta prin Wi-Fi şi Bluetooth cu tableta sau smartphone-ul. Acesta poate fi setat să se aprindă intermitent atunci când telefonul sună. Se poate aprinde şi stinge de la distanţă cu ajutorul internetului.

Un astfel de bec costă aproximativ 32 de dolari și poate fi găsit momentan doar în magazinele din Coreea de Sud.