Verifică cum stai cu sănătatea încă de când te trezeşti

Verifică cum stai cu sănătatea încă de când te trezeşti

author
1 minute, 53 seconds Read

În fiecare dimineaţă, te trezeşti, te îndrepţi spre baie şi petreci câteva minute în faţa oglinzii, aranjându-te, spălându-te pe dinţi, însă niciodată nu îţi examinezi corpul. Iată că doar câteva minute în plus, adăugate rutinei de dimineaţă, pot fi folositoare pentru menţinerea sănătăţii tale.

Verifică cum stai cu sănătatea încă de când te trezeşti

Culoarea limbii îţi poate spune dacă există inflamaţii în corpul tău. Dacă limba are o culoare roşie atunci înseamnă că ai o inflamaţie în corp, dacă aceasta este albă înseamnă că toxinele sunt eliminate, dacă este galbenă îţi arată că ai probleme cu ficatul, dacă este gri sau maro, stomacul sau intestinul gros este afectat, dacă vârful este roşu, atunci probabil ai probleme cu inima, însă dacă părţile sunt roşii atunci tiroida nu este tocmai sănătoasă. Culoarea care ar trebui să fie este cea roz.

Ochii îţi pot arăta dacă ai sau nu toxine în corp. Dacă albul ochilor este clar atunci înseamnă că nu sunt semne de îngrijorare, însă dacă acesta este gălbui semnalează o problemă cu ficatul sau toxine în corp, iar dacă este roşu poate indica stres, oboseală sau o mică inflamaţie.
Gustul uşor acru cu care te trezeşti dimineaţa şi mirosurile neplăcute din gură, pot fi semne că ai probleme cu stomacul sau că ai o cantitate mare de toxine în corp.

Ficatul este o reflexie a pielii, aşa că, examinează-ţi mereu pielea, în special observă dacă îţi apar iritaţii sau urticarii. De asemenea, coşurile, pielea grasă sau părul abundent poate da semne că ai probleme endocrine.

Testează cu ajutorul unei hârtii de turnesol pH-ul corpului tău. Acest test se ia din urină sau din salivă şi îţi spune dacă corpul tău este prea alcalin sau prea acid. Acestea pot avea repercusiuni importante pentru corpul tău, iar dacă remarci că acesta este prea acid trebuie să iei imediat măsuri şi să ai grijă la alimentaţie.

Semnele pe care le poţi observa în fiecare dimineaţă nu sunt de neglijat şi pot descoperi probleme care netratate pot aduce complicaţii asupra organismului.

Sursa: Viata Verde Viu

Similar Posts