Mircea Badea JIGNEȘTE în ultimul hal românii din DIASPORA

Mircea Badea JIGNEȘTE în ultimul hal românii din DIASPORA

author
1 minute, 32 seconds Read

Nu s-au liniștit apele după declarația fostului Ministru al Transporturilor, Ioan Rus, că iată un nou personaj sare la gâtul românilor plecați să muncească în străinătate.

Mircea Badea JIGNEȘTE în ultimul hal românii din DIASPORA

Este vorba despre realizatorul emisiunii „În Gura Presei” , Mircea Badea, care s-a declarat revoltat de faptul că românii din diaspora nu au nicio contribuţie la facturile publice ale României, și că românii din afară „nu fac nimic pentru ţară”.

Cei care și-au luat țara înapoi plătesc și impozite în țară. Sau și-au luat țara înapoi pe bani mei și-ai tăi și a ăstora care plătim impozite? Mai bine taci dreacu din gură! Au senzația că dacă trimit bani și își cumpără biscuți cei din familiile lor e un act cetățenesc, eroic”, a declarat realizatorul TV în cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3.

„Ideea este: dacă tot şi-au luat unii ţara înapoi, de ce nu contribuie şi ei la factura asta? (…) Dacă nu, hai să renunţăm la expresia asta cu . Mi se pare absolut cretină această expresie şi nedreaptă. Cum adică fără ei n-ar fi intrat bani în țară? Păi care-i diferența între 100 de lei produsă la Tecuci și 100 de lei produsă la Londra?. Niciuna. Nu pot să spun că ajută economia. Eu personal plătesc mulți bani la statul român, pe care Administrația Prezidențială îi cheltuie pe limuzine. Să dea și ei bani. Că pe banii mei nu-și ia nimeni țara înapoi…”, a continuat aceasta atacul furibund la adresa românilor din străinătate.

Mircea Badea a postat pe pagina sa oficială de Facebook chiar și un comentariu în care îi ia pur și simplu la mișto pe cei plecați la muncă în străinătate.

Mircea Badea JIGNEȘTE în ultimul hal românii din DIASPORA

Similar Posts