A murit actorul NAE LAZARESCU

A murit actorul NAE LAZARESCU

author
0 minutes, 58 seconds Read

Cine nu-si aduce aminte de celebrele scheciuri cu Nae Lazarescu si Vasile Muraru, care erau difuzate an de an in timpul noptii de anul nou? Nu cred ca exista o persoana care sa nu fii vazut macar o singura sceneta cu cei doi.

A murit actorul NAE LAZARESCU

De astazi insa despre Nae Lazarescu vorbim la trecut. Cunoscutul umorist s-a stins din viata in dimineata zilei de joi, la varsta de 72 de ani, dupa o perioada de suferinta. Conform apropiatilor lui, acesta suferea de o afectiune hepatica.

Trupul neinsufletit al actorului Nae Lazarescu va fi depus, vineri la pranz, la Teatrul de Revista “Constantin Tanase, a precizat Alexandru Arsinel, urmand ca actorul sa fie inmormantat sambata la Focsani.

Memorabila ramane insa in mintea telespectatorului imaginea comicului Nae Lazarescu, care asa cum a declarat intr-un interviu, Teatru “Constantin Tanase” reprezinta tot ceea ce si-a dorit mai mult in viata.

“Eu am fost la inmormantarea lui Constantin Tanase. Nu il stiam. Eram in carca la tata. Lumea radea in loc sa planga, nu il vedeau mort! Era de fapt ultimul spectacol a lui Tanase. Eu am vrut sa fiu aici, la Teatrul Constantin Tanase, portar, contabil, orice, dar neaparat la acest teatru”.

Similar Posts