Portile metalice de la S Metal rezista traficului greu

Portile metalice de la S Metal rezista traficului greu

author
4 minutes, 37 seconds Read

 

 

Omul se uita suparat la portile sale. Casa este ingrijita, gazonul excelent intretinut, aleea perfect curata, dar portile lasa de dorit. Aproape ca nu stie ce solutie sa gaseasca sa nu mai cheltuiasca atat de mult fara rost, pe porti care tin 2 ani, apoi necesita inlocuire.

Satul de portile grele de stejar care se lasa si rup balamalele, omul s-a gandit sa cumpere porti din lemn de brad usoare. O vreme a fost multumit de ele, dar la primul vant puternic, ele s-au deschis larg si in curtea sa plina de trandafiri, cu gazon si alee curata au intrat niste cai care au calcat in picioare totul.

A trebuit sa puna niste pietre grele ca portile sa stea mereu inchise. Dupa cateva luni de la incident, au inceput sa se lase si ele si sa curga ulucile de pe ele. Cum nu mai putea sa stea cu acele porti care il faceau de ras  si-a promis ca nu vor mai exista porti ca ale sale in tot satul si a inceput sa caute pe internet.

A dat de portile din tabla decupata cu laser care iau ochii oricui. Unele aveau decupat chiar copacul vietii pe suprafata lor, altele razele soarelui sau motive populare.

Le-a vazut in poze, le-a analizat atent si s-a indragostit pe loc de ele. Nu a mai intrebat pe nimeni si nu s-a mai interesat. Nu costau sub nicio forma putin, dar el isi dorea porti cum nu s-au mai vazut si a achitat fara comentarii pretul lor.

Cand le-a primit a fost usor dezamagit, dar increderea nu pierise definitiv. Suprafata lor fusese zgariata, se strambasera putin si nu mai aratau asa ca in poze. El visase sa opreasca lumea in fata casei lui si sa il intrebe:„De unde ai luat, nene, portile?”

In timp ce mesterii le montau, si-a dat seama cat de subtire este tabla. Ambitia il costase scump, in plus, pe suprafata tablei decupate erau mai multe zgarieturi. De deschidere automatizata nu putea fi vorba.

La ele se uita acum gospodarul suparat, fiindca se facusera urate si el imbatranise si ar fi dorit sa aiba porti rezistente la trafic greu, cum erau cele de la spitalul de la care se pensionase.

Venea o masina, portile actionate electronic se deschideau si se inchideau la loc. Poate ca intr-o zi cu evenimente speciale portile acelea se inchideau si se deschideau de sute de ori, dar continuau sa fie la fel de bune ca atunci cand au venit specialistii sa le instaleze. Sunt 20 de ani de-atunci, el se pensionase si portile de la spital, locul unde muncise el, nu au fost nici macar o data reparate!

Cum de nu s-a gandit sa intre pe site-ul magazinului S Metal  si sa aleaga de acolo porti culisante, batante sau autoportante?

Ar fi fost castigat, asa pierduse de mai multe ori. Prima data cand inlocuise poarta din stejar cu cea de brad, gandind ca este mai usoara. A doua oara cand alesese poarta din tabla decupata  cu laser.

A intrat pe site-ul magazinului sa compare preturile, fiindca evitase sa cumpere porti metalice de la S Metal, gandindu-se ca au preturi mari, dat fiind rezistenta portilor automatizate la trafic greu. Dezamagirea a fost mare, descoperind ca preturile acestor porti elegante si rezistente la trafic greu, porti concepute pentru a functiona zeci de ani, sunt identice sau putin mai mici decat portile care i se stricasera lui acasa dupa 2 ani de utilizare.

La el in curte nu intrasera zeci sau sute de masini pe zi ca la spital, dar acum intelege ca trebuie sa aiba si el asemenea porti de care sa fie sigur 25 de ani si care sa nu-l mai oblige sa coboare din masina sa le deschida sau sa le inchida, cand furtuna este in toi.

Multi oameni gresesc, fiindca nu stiu nimic despre performantele magazinului S Metal. De 20 de ani furnizeaza romanilor cele mai trainice si frumoase porti insotite de sisteme de automatizare. Toate componentele sistemelor sunt originale si de calitate premium.

Maramuresenii se gandesc probabil ca S Metal inseamna un magazin din Bucuresti care va refuza sa livreze produse la sute sau la mii de kilometri distanta. Nimeni sa nu aiba prejudecati legate de S Metal inainte de a se documenta!

Exista 13 magazine raspandite pe intreg teritoriul tarii, iar cumparatorului i se va furniza marfa din cel mai apropiat magazin.

Plata se poate face la primirea produselor sau prin transfer bancar ca toate lumea sa fie multumita pe deplin.

Cumparatorul dezorientat in fata portilor culisante, batante si autoportante este condus sa inteleaga diferentele dintre ele si avantajele fiecarui tip de poarta. Pe site, langa produsele din categoria respectiva se afla si articole ample, explicite care informeaza despre tipurile de porti disponibile.

Oamenii gresesc, se grabesc, se tem ca produsele foarte bune sunt scumpe si fac alegeri pagubitoare.

Intamplarea omului dezamagit de propriile greseli sa fie utila tuturor celor care nu analizeaza bine magazinele si produsele lor si care se tem de preturile unor furnizori renumiti la nivel national. De multe ori, preturile lor corecte sunt surclasate de preturile unor furnizori practic necunoscuti pe care le stabilesc unor produse de calitate indoielnica.

Portile culisante din metal care se deschid automat reprezinta alegerea ideala pentru ca nu sunt zgomotoase, nu sunt sensibile si sporesc securitatea si confortul celor care locuiesc in casa aceea.

Cu ajutorul filtrului de cautare, cumparatorul poate configura poarta ideala, cea care corespunde 100% dimensiunilor curtii si masinilor care intra si ies din ea, exigentelor si gusturilor celor care locuiesc acolo si nu in ultimul rand, conditiilor climatice din zona respectiva.

 

Similar Posts