Show culinar cu o vulpe bucătar – The Fox Chef Show

Show culinar cu o vulpe bucătar – The Fox Chef Show

author
1 minute, 21 seconds Read

Animationmagazine este un proiect care se adresează comunității animatorilor, scenariștilor și regizorilor din industria filmului de animație. De asemenea, proiectul se adresează celor pasionați de filmele de animație a a șaptea artă bis.

1572802

Toppen este un studio de animație românesc specializat în crearea de CG Art, Animații și Efecte Vizuale pentru film și spoturi publicitare, în care oferă întregul proces de creație și servicii integrate de producție 3D, de la concept (script, storyboard, design de caractere) la executare (modelare, animație și direcție).

Studioul de animație și efecte vizuale Toppen din Tecuci, județul Galați, a realizat scurtmetrajul The Fox Chef Show. Animația este realizată de Mara și Dan Constantin.

The Fox Chef Show from Toppen on Vimeo.

“In acest amestec de comedie, ritmul acțiunii satisface ochiul publicului și pune perfect în evidență aptitudinile echipei. Acțiunea se desfășoară integral în cadrul unei emisiuni culinare, avînd drept personaj central o Vulpe bucătar. Această animație debutează cu personajul Fox Chef, unde este invitat special și gătește o omletă în cadrul emisiunii culinare, care combină diverse ingrediente aratindu-și capacitatea și rezerva de energie, condimentind într-un mod aparte momentul show-lui” (Mara Constantin)

Acest proiect 3D este conceput și creat în întregime de membrii echipei Toppen. Totul a pornit de la o idee în urmă căreia s-a dezvoltat un concept după care s-a trecut din procesul de pre-producție (design-ul conceptului, storyboard-ul) în cel de producție 3D ( modelare, animație, simulări de obiecte și efecte speciale) până la produsul final.

Similar Posts