Ce meserii au cei care candidează pentru Parlamentul European

Ce meserii au cei care candidează pentru Parlamentul European

author
1 minute, 37 seconds Read

Pentru că ne aflăm în preajama alegerilor pentru Parlamentul European, reporterii de la Digi24 au realizat un reportaj în care ne arată ce meserii au la bază cei care candidează pentru a fi parlamentari europeni din partea României.

4552101

Sincer nu știu dacă să râd, sau să-mi fie milă de poporul român. Însă dacă cu asemenea personaje ne prezentăm la Bruxelles, atunci cred că ne merităm soarta.

Nu spun că ar trebui să avem doar ingineri, medici, arhitecți sau academicieni, însă când văd pe aceste liste oameni care sunt fermieri, impegati de mișcare, șoferi, sau observatori de fotbal mai că mă apucă plânsul.

Potrivit celor de la Digi24, unul dintre candidați este Ion Ghinescu, din partea Partidului Dreptății Sociale. Făcând o paranteză, poate sunt eu incult dar de acest partid nu am auzit. Să închid paranteza. Ion Ghinescu , originar din Mehedinți, are un trecut interesant fiind condamnat la 6 luni de închisoare de Curtea de Apel Craiova pentru fals în înscrisuri oficiale.

Probabil acum s-a mai linisit, având și o meserie onorabilă, aceea de impegat de mișcare la CFR.

„Este o funcție foarte importantă în activitatea de mișcare a căii ferate. Am facultatea de drept, de management financiar-contabil, am fost primar. Am fost o săptămână în Parlamentul European și am văzut cum se desfăsoară activitatea și consider că nu sunt mai prejos decât ei”, spune Ion Ghinescu, pentru Digi24.

Un alt candidat este Bogdan Ciurcă din partea Partidului România Mare. Nu o să ghicești nici în 1000 de ani ce meserie are el declarată în CV. Hai să terminăm cu suspansul. Bogdan Ciurcă este conducător auto la PRM. Te întrebi cum e posibil acest lucru? Simplu… Pentru că din seria filmelor și pentru că automobile!

Adevărul că suntem un popor de tupeisti. Am dreptate, nu?

Similar Posts