piese stihl
piese stihl

Piesele Stihl, garantia productivitatii in lucrari profesionale sau in jurul casei

author
2 minutes, 43 seconds Read

Multe persoane care locuiesc la casa utilizeaza drujbe Stihl pentru diverse sarcini de taiere, insa componentele se pot defecta in orice moment. Atunci cand se intampla asta, randamentul este afectat si apar intreruperi in timpul procesului de lucru.

Indiferent care ar fi cauza, reparatiile sunt costisitoare si nu reprezinta mereu solutia. In schimb, cel mai convenabil ar fi sa alegi piese Stihl noi de pe generalmotor.ro. In acest mod, productivitatea si eficienta sunt garantate.

Care sunt cele mai importante piese?

Un element de baza interior este carburatorul, care se afla in sistemul de alimentare si are rolul de a asigura dozajul necesar intre benzina si aer. In oferta unui magazin online specializat, poti intalni diverse modele originale sau echivalente, care permit regimuri de functionare multiple.

De asemenea, exista kituri care pot fi utilizate pe viitor pentru intretinere. Aprinderile au preturi incepand de la 32 lei, fiind vorba de gama MS 170, MS 180, 017, 018. Un produs original din aceeasi categorie ajunge insa la pretul de 219 lei, compatibilitatea fiind posibila cu modelele MS 270 si MS 280.

Bujiile sunt piese potrivite si pentru motocoase, iar pretul uneia Brisk TR15C este de 15 lei. Aceasta componenta trebuie schimbata cand invelisul ceramic ajunge crapat sau exista depuneri carbonizate. Mai poti comanda diverse modele de volante sau rotite motrice. Lamele din catalogul de piese Stihl de 35cm au adesea 25 de dinti, iar cele de 40cm au calibrul mai mare si ajung la 33 dinti.

Ce trebuie sa stii despre lant?

Daca lantul drujbei nu se invarte, problema ar putea fi uzura ambreiajului. Totusi, uneori este vorba doar de tensiune. Verifica reglajul pentru a fi sigur ca acesta nu este prea lejer sau intins. Zona poate fi ajustata cu suruburile de intindere, localizate la baza lamei. Acelasi element este precum un suport, care nu trebuie deformat sau tocit.

Curatarea suprafetei exterioare este la fel de importanta si lantul ajunge defect daca nu-l intretii. Asigura-te ca indepartezi resturile de lemn si mentine-l lubrifiat in permanenta. Ascutirea acestor piese Stihl poate avea loc cu o pila sau cu o masinarie speciala. Daca problemele persista, alege un model nou. Inainte de o asemenea achizitie, este necesar sa determini numarul de zale, cel de dinti si pasul. Aceste criterii iti permit sa diferentiezi modelele intre ele si sa determini care este solutia potrivita.

Ce trebuie sa stii despre demaror?

Un demaror este elementul care asigura rotirea motorului, fiind necesar sa tragi de fir pentru a observa starea acestuia. In cazul in care banuiesti ca exista defectiuni la arcul spiralat, indeparteaza carcasa si analizeaza modul in care se prezinta circuitul. De cele mai multe ori, un demaror nou ar putea fi o solutie mai buna decat modificarile in cel actual. Costurile unui model compatibil cu Stihl MS 270, MS 280, 027, 028 este de 55 lei.

Cand este nevoie de piese Stihl noi?

Avantajul principal al unor piese Stihl noi consta in faptul ca pornirea are din nou loc in mod optim. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand inlocuiesti setul motor. Spre exemplu, poti achizitiona un kit cilindru potrivit pentru Stihll MS 440, 044.

Acesta are pistonul placat cu TEFLON, ceea ce confera drujbei o durata de viata mai mare. Pretul este de 449 lei, livrarea fiind disponibila in mod gratuit. Daca ai nelamuriri, contacteaza pe cineva de pe chat si primesti mai multe detalii referitoare la produse.

Similar Posts