Elixirul Vieţii – elixirul antic chinezesc pentru o viaţă sănătoasă

Elixirul Vieţii – elixirul antic chinezesc pentru o viaţă sănătoasă

author
1 minute, 21 seconds Read

Acum 42 ani expediția UNESCO găsit o reţetă secretă în mănăstirea Tibet care a schimbat modul în care corpul uman este perceput.

7635284

Iniţial s-a verificat dacă acest remediu chiar funcţionează. Ei l-au testat pe 632 de oameni și au observat că este o soluție pentru nu mai puţin de 327 de boli umane. Motiv pentru care au început să vândă această reţetă pentru o sumă foarte mare de bani.

Iniţial oamenii au crezut că este doar o reclamă, dar mai târziu au înțeles că această reţetă unică poate schimba totul.

Acest elixir ajută vasele de sânge, împiedică apariţia infarctului, sclerozei, apoplexiei și a tumorilor. Este minunată pentru ochii și te face să te simţi mai bine.

Mod de preparare:

Curăţă 350 g de usturoi, şi striveşte-l până se obţine o pastă. Adaugă 300 ml de alcool de 96% și păstrează amestecul într-un borcan. Închide borcanul bine şi lasă-l la păstrare timp de 10 zile. Strecoară lichidul cu ajutorul unui tifon gros și lasă-l timp de încă 2-3 zile. După ce ai făcut acest lucru, poți începe să îl consumi.

Acest remediu vechi chinez ar trebui să fie consumat în picături, dizolvate în 50 ml de lapte la temperatura camerei.

Ia în fiecare zi înainte de micul dejun, prânz și cină. În prima zi, ia o picătură pentru micul dejun, două pentru masa de prânz, și trei pentru cină.

Acest remediu chinezesc este un elixir care vă curăţa corpul de toxine şi astfel va împiedica apariţia unor boli.

Similar Posts