De ce sa alegi Instructorultau.ro daca vrei sa faci scoala de soferi in Brasov?

De ce sa alegi Instructorultau.ro daca vrei sa faci scoala de soferi in Brasov?

author
2 minutes, 33 seconds Read

Majoritatea tinerilor care implinesc 18 ani isi doresc permisul de conducere. Este un document aproape obligatoriu pentru cei care vor libertate de miscare si mai multe oportunitati in piata muncii.

Pe langa faptul ca exista o foarte mare criza de soferi profesionisti peste tot prin lume, foarte multe companii din alte domenii impun permisul de conducere categoria B pentru angajare.

Daca esti din Brasov, cea mai buna optiune pe care o ai este Instructorultau.ro.

De ce sa alegi Instructorultau.ro drept scoala soferi Brasov ?

Exista cateva motive cat se poate de clare, cel mai important fiind rata de promovabilitate foarte buna. Spre deosebire de alte scoli de soferi unde abia 40-50% dintre elevi reusesc sa promoveze examenul din prima, la Instructorultau.ro peste 75% dintre cei care sustin examenul pentru permisul categoria B ajung sa il promoveze din prima incercare. In cazul categoriilor A si A2, rata de promovabilitate este de peste 95%.

Exista si alte motive pentru care merita sa alegi aceasta scoala de soferi:

  • Un parc auto modern, cu masini foarte bune din punct de vedere tehnic si foarte potrivite pentru incepatori;
  • O varietate mare de cursuri pe care le poti urma. Poti alege sa faci scoala de soferi categoria B sau poti alege categoriile A, A2, A1, B+E sau B96;
  • Numeroase resurse educative, care te ajuta sa iti insusesti mult mai bine informatiile legate de regulile rutiere;
  • Instructori bine pregatiti, care au experienta si stiu cu exactitate ce trebuie sa te invete pentru a promova din prima si in acelasi timp pentru a ajunge sigur pe tine in trafic.

Nu totul depinde de scoala pentru a promova. Cel mai important este sa te pregatesti tu foarte bine

75% este un procent bun, insa lasa 25% dintre elevi fara permis. De regula, cei care nu reusesc sa promoveze nu se pregatesc asa cum ar trebui sa o faca si nu respecta sfaturile instructorilor. Daca vrei sa ai succes, este foarte important sa respecti urmatoarele reguli:

  1. Citeste cu atentie legislatia rutiera, inca din primele zile in care te hotarasti sa urmezi scoala de soferi. Legislatia rutiera contine toate informatiile de care ai nevoie pentru a conduce in siguranta si pentru a nu risca nicio amenda;
  2. Rezolva cat mai multe chestionare DRPCIV pentru a te obisnui cu tipul de intrebari care urmeaza sa fie puse si cu atmosfera de examen;
  3. Acorda atentie maxima orelor de conducere! De regula, traseul pe care il vei urma la examen este similar cu traseul pe care il faci atunci cand mergi la cursuri;
  4. Daca ai intrebari, nu ezita sa le pui. Instructorul auto si instructorul de legislatie sunt acolo sa te lamureasca.
  5. Urmareste sa devii un sofer mai bun, nu sa iei permisul! Scopul nu este acela de a promova un examen cu orice pret, ci acela de a deveni un sofer bun, care nu isi pune viata in pericol si care nu pune viata altora in pericol. Daca nu te simti pregatit pentru a conduce pe drumurile publice, incearca sa iei mai multe ore de condus si sa te obisnuiesti cu tot ceea ce inseamna trafic.

 

Similar Posts