<strong>Pe site-ul firmei de repatrieri, apartinatorul se linisteste</strong>

Pe site-ul firmei de repatrieri, apartinatorul se linisteste

author
4 minutes, 33 seconds Read

Apartinatorul a primit vestea, sufletul sau este sfasiat de durere si nu stie unde sa se duca sa obtina ajutorul de care are nevoie, sa il aduca pe cel draga acasa, unde sa ii organizeze inmormantarea, parastasul si sa ii dea de pomana conform datinilor care se pastreaza cu religiozitate la romani. In Romania, ingratitudinea fata de morti este considerat un mare pacat. Pozitionat intre durere si glasul datoriei de onoare, linistea apartinatorului se afla pe site-ul unei firme de top care poate oferi servicii de repatriere decedati Romania.

Linistea este experimentata progresiv, pe masura ce vizitatorul site-ului descopera:

-puterea echipei din tara in care a avut loc decesul de a rezolva situatiile delicate intr-un timp record;

-cunoasterea exemplara a legislatiei funerare internationale de catre cei care pot oricand sa ii aduca mortul acasa;

-fotografii care demonstreaza calitatea serviciilor si a produselor incluse in pachetele de repatriere;

-datele de contact la care poate face solicitarea;

-comunicarea unui pret onest, raportat la complexitatea unei repatrieri;

-informatii referitoare la etapele care preced aducerea in tara a trupului neinsufletit. Cand i se descrie cuiva procesul inseamna ca reusita desfasurarii acestuia este garantata.

Marea surpriza vine insa in momentul in care omul cu vocea tremuranda, cu glasul inecat de lacrimi suna sa ceara ajutorul, iar la capatul celalaltal firului se afla o persoana empatica si indiferent de ora, la zi de lucru sau de sarbatoare, il asculta cu atentie si il imbarbateaza, promitandu-i ajutorul sa isi aduca decedatul acasa.

Pe internet pot fi citite, de asemenea, mesajele de multumire ale solicitantilor serviciilor care gratie acestor oameni care lucreaza in cadrul firmei de pompe funebre au putut sa ii aduca acasa pe cei dragi pentru a-si indeplini datoria morala fata de ei. Statele europene refuza sa incredinteze trupul neinsufletit familiei si sa colaboreze cu apartinatorii din motive obiective. Abia reuseste o echipa care munceste pe viata si pe moarte sa parcurga la timp toate etapele ca repatrierea sa se faca respectandu-se normele funerare internationale.

Un membru al familiei ar fi debusolat, in plus, el nu ar dispune nici de baza materiale pentru a pregati trupul lipsit de viata, nici de produsele necesare. Trupul lipsit de viata este preluat cu masina speciala si dus in sala autorizata in care se realizeaza toaletarea, imbalsamarea, imbracarea si asezarea in sicriu. Nici cel mai puternic om nu ar putea sa faca singur toate aceste lucruri.

In timp ce trupul este pregatit atent, setul de sicrie se afla in stocul firmei si decedatul este asezat corect in el, iar cineva se ocupa de procurarea documentelor necesare repatrierii. Un reprezentant al autoritatilor locale realizeaza identificarea decedatului si dupa aceea se pune placuta de identificare in sicriu si se sigileaza capacul. Dosarul de repatriere contine: pasaportul funerar care indica ruta repatrierii, certificatul de deces si adeverinta de imbalsamare.

Transportul funerar international se face cu masini special autorizate pentru transportul funerar, prevazute cu climatizare, cu sistem de inchidere  a usii si de asezare perfecta a setului de sicrie ca acestea sa nu alunece.

Totul este gandit atent, calculat, ca decedatul sa fie adus in siguranta acasa si inmormantarea sa aiba loc la timp. Soferii care efectueaza transportul funerar international conduc cu maxima atentie si au un comportament adecvat situatiei.

Repatrierile au loc in zile caniculare, dar decedatul va rezista fiindca: este imbalsamat responsabil de catre specialisti inainte de plecarea din tara respectiva si masina este dotata cu frig.

Dar soferii de la firma de pompe funebre specializata in repatrieri isi fac datoria si cand este zapada, cand este ger si afara toarna cu galeata. Ei stiu ca sunt asteptati sa aduca la capela transportul pretios si se achita de aceasta sarcina.

Un apartinator care primeste vestea naucitoare a mortii cuiva drag si apropiat in strainatate nu are puterea sa mearga pana la cea mai apropiata firma de pompe funebre sa ceara ajutorul, dar poate intra pe un site prietenos si bine organizat, iar tot ce vede acolo il incurajeaza sa solicite si el  servicii de repatriere acelei firme.  Totul se face de pe un dispozitiv conectat la internet, din confortul si siguranta locuintei, iar operatiunile pot demara in momentul in care apartinatorul solicita interventia echipei din tara in acare a avut loc decesul.

Romanii isi gasesc linistea in pamantul tarii lor cald si bun, avandu-i alaturi pe cei dragi, de aceea abandonul este inuman si regretele celor care nu isi aduc mortii acasa vor fi amare si de durata. Firmele specializate in repatrieri au personal capabil sa inteleaga cat de important este pentru cineva sa isi ingroape mortul, sa ii poata face parastasele la timp si sa ii ingrijeasca mormantul. Legatura dintre vii si morti este sacra la romani. La niciun alt popor mortii nu sunt tratati cu atata iubire. Firma prezentata mai sus are reprezentante in toate statele europene in care se afla romani, dar raspunde si solicitarilor familiilor unor cetateni straini decedati pe teritoriul Romaniei in vederea intoarcerii lor acasa pentru a fi inmormantati in pamantul natal. E emotionanta intelegerea de care dau dovada profesionistii care deservesc aceasta firma si care isi pun la dispozitia apartinatorilor intreaga lor putere, pricepere si energie ca repatrierea sa aiba loc.

Linistea decedatului va fi netulburata intr-un mormant ingrijit de cei dragi, in spatiul in care s-a nascut, a copilarit, a iubit pentru prima data si in care s-a format ca om. Sangele apa nu se face, iar patria mama ramane patrie mama si dupa moarte.

Repatrierea reprezinta manifestarea omeniei dupa moartea celui drag.

Similar Posts