Victor Ponta a plecat în concediu o săptămână. În Dubai!

Victor Ponta a plecat în concediu o săptămână. În Dubai!

author
1 minute, 2 seconds Read

Premierul Victor Ponta a decis să își ia o perioadă de vacanță, după ce a pierdut alegerile prezidențiale. PE toată perioada concediului atribuţiile sale vor fi preluate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne.

Victor Ponta a plecat în concediu o săptămână. În Dubai!
Victor Ponta a declarat că are nevoie de o perioadă de liniște pentru a fi alături de propria familie după ce a pierdut alegerile pentru presedinția României.

Premierul Victor Ponta a declarat că este “trist”, că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare “o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el”.

“Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria”, a precizat Ponta

Doar că SURPRIZĂ! Conform unor fotografii publicate de Realitatea TV, Victor Ponta a fost fotografiat alături de Sebastian Ghiță, patronul Romania TV tocmai în Dubai în clubul O1NE Yas Island.

Similar Posts