Revoluţionara pastilă Broccoli ar putea ajuta în lupta cu cancerul

Revoluţionara pastilă Broccoli ar putea ajuta în lupta cu cancerul

author
0 minutes, 56 seconds Read

Se ştie că o dietă bogată în legume verzi poate reduce posibilitatea apariţiei cancerului, iar acum oamenii de ştiinţă au găsit dovezi că acestea ar putea ajuta şi în lupta împotriva cancerului deja prezent în organism.Revoluţionara pastilă Broccoli ar putea ajuta în lupta cu cancerul

Photo credit: bomb_tea via Foter.com / CC BY-ND

Cercetătorii din SUA au descoperit că un compus din legume verzi, numit sulforafan poate fi capabil să trateze cancerul şi poate ajuta medicamente existente să lucreze mai eficient.

Sulforafanul se găsește în cele mai mari concentrații în broccoli, dar este, de asemenea, prezent şi în varză şi conopidă. În plus față de produsele naturale, poți cumpăra, de asemenea, un supliment de broccoli.

Într-un nou studiu realizat de cercetătorii de la Centru Ştiinţific de Sănătate, 28 voluntari cu vârsta de peste 50 de ani au fost supuşi unei colonoscopii de rutină şi chestionaţi cu privire la obiceiurile lor alimentare.

Acest studiu arată că un consumul de legume crucifere şi un consumul de sulforafan într-o formă de supliment alimentar poate ajunge să schimbe genele tale, ajutând organismul să prevină creșterea tumorii.

Similar Posts