<strong>Mangaiere si imbarbatare cu servicii funerare Otopeni</strong>

Mangaiere si imbarbatare cu servicii funerare Otopeni

author
4 minutes, 33 seconds Read

Este pentru prima data cand intrand pe site-ul unei firme de servicii funerare, apartinatorului i se lumineaza sufletul indurerat, i se opreste izvorul de lacrimi din ochi si isi recapata speranta, in ciuda pierderii celei mai dragi fiinte.

Reprezinta o inspiratie geniala ca pe site-ul de servicii funerare Otopeni sa fie postat testul biblic de aur!

In pasajul biblic este invocat sacrificiul Lui Hristos ca oamenii muritori care cred in El sa aiba viata vesnica. De aceasta fagaduinta au nevoie cei care si-au pierdut tatal sau mama, bunicul sau bunica, sotul sau sotia, un frate sau o sora.

Moartea unui vecin bun lasa in urma un gol. Disparitia unui coleg de serviciu sau a unui prieten nu poate trece neobservata. Apartinatorul care stie ca trebuie sa se desparta de cel drag pentru o vreme sau pentru totdeauna i se ofera insa aceasta promisiune biblica sa isi poata reveni din cosmar si sa puna la punct organizarea inmormantarii celui drag.

Familia nu se poate sustrage, oricat de imensa ar fi durerea. Site-ul este organizat pe principiul sperantei si al vestilor bune. Dupa promisiunea divina a mantuirii, apartinatorului ii sunt prezentate in termeni constructivi punctele tari ale firmei:

1. experienta de doua decenii pe piata de profil. Cine rezista 20 de ani in domeniul de activitate ales la inceput inseamna ca a atins deja excelenta.

2. firma are program non-stop, prin urmare cine pierde pe cineva apropiat de sarbatori, sambata sau duminica, la orele la care altii dorm, se pot baza pe ajutorul acestor specialisti. Este asa de dureroasa pierderea unei persoane apropiate si lipsa ajutorului unor specialisti, incat apartinatorul se poate imbolnavi daca trece printr-o astfel de situatie.

3. daca familia nu a putut sa stranga bani pentru decedatul pensionar, serviciile funerare complete se achita cu cuponul de pensie.

4. firma aceasta atipica, iubitoare de oameni, cu oameni foarte priceputi in meseria lor, dar cu suflete nobile ofera consultanta predeces. Este bine ca apartinatorii sa se imbarbateze si cand isi dau seama care va fi sfarsitul, sa solicite consultanta ca in momentul in care decesul are loc, sa fie pregatiti pentru aceasta etapa dificila a vietii.

5. firma se implica in organizarea perfecta a unor servicii funerare clasice, dar si a incinerarii, respectand dorintele familiei si ale decedatului, in cazul in care acesta a avut prilejul sa si le exprime.

6. cei care nu s-au ingrijit sa cumpere un loc de veci pentru cei dragi, il primesc din partea firmei prezentate mai sus.

Pachetul funerar complet mediu in cazul persoanelor care au decedat acasa cuprinde o multime de servicii importante a caror calitate este de top. In acest set de servicii sunt incluse:

-sicriul din lemn echipat complet, plus crucea corect inscriptionata;

-aducerea sicriului la domiciliu;

-toaletare decedat, imbalsamare si asezarea atenta in sicriu;

-constatarea decesului, procurarea tuturor actelor necesare inmormantarii si aducerea acestora la domiciliu;

-transportul decedatului cu masina funerara curata, special autorizata la capela sau la cimitir;

-preparatele traditionale care se fac la inmormantari sau sunt utilizate in desfasurarea ritualului; colaci, coliva, prescura, vin si ulei;

-12 lumanari cu banuti si batiste care se impart de regula celor care duc coroanele sau cosurile cu coliva;

-doliul de pus in piept;

-prosop si lumanare pentru preot si pentru dascal.

Apartinatorul care citeste aceste informatii se simte deja usurat sa constate ca este lasat in pace, sa isi planga mortul si sa se pregateasca de inmormantare si ca nu trebuie sa alerge nici dupa actele necesare. Firma il protejeaza la fel de mult cum il protejeaza cand intra pe site si il intampina cu promisiunea cereasca a mantuirii si a vietii vesnice.

 In pachetul mediu spital nu este precizata imbalsamarea, care probabil cade in sarcina spitalului, multe dintre servicii si produse coincid cu cele din primul pachet, in plus fata de acesta fiind cele 10 prosoape pentru gropari si stalpi si coroana naturala realizata din 60 de flori naturale.

Pretul pachetului funerar standard este stabilit cu onestitate si empatie ca toate preturile afisate pe site, de altfel. Pentru cei 2500 de lei, echipa firmei ofera: sicriu complet echipat si cruce inscriptionata, transportul la domiciliu, asezarea in sicriu, toaletare decedat, aducerea actelor la domiciliu si transportul funerar la Biserica sau cimitir. Nu sunt incluse obiectele prezente intr-o inmormantare traditionala, nici pachetelele cu mancare, coliva, prescura si colacii. Uneori anumiti apartinatori doresc sa se ocupe personal de cumpararea acestor produse. Pachetul premium costa 3500 de lei, in timp ce pachetul funerar de lux numit Boston se obtine pentru suma de 9500 de lei, Diferenta de pret fata de celelante pachete se explica prin sicriu de lux care are un model deosebit si rezista mult timp.

Dupa cum se poate vedea, se pleaca de la inmormantari decontate 100 % si se ajunge la inmormantari cu sume modice de 2500-3500 lei (mai putin decat ajutorul de inmormantare), dar si la suma de 9500 de lei pentru familiile instarite care vor sa aleaga un sicriu de lux pentru decedat.

Conteaza enorm ce pot face apartinatorii pentru cei dragi in timpul vietii, dar si organizarea inmormantarii trebuie sa fie perfecta.

Aceasta echipa minunata scuteste omul cu sufletul indurerat de nenumarate drumuri pentru a intra in posesia actelor necesare la inmormantare.

La fel de pretioase ca serviciile sunt informatiile de pe site, referitoare la actele necesare pentru obtinerea unui loc de veci si la cimitirele care ofera locuri de veci celor care au nevoie. La categoria sicrie, familia indurerata va descoperi zeci de modele de sicrie, unele albe, altele colorate, sicrie economice, dar si sicrie de lux si sicrie albe pentru copii.

Similar Posts