O nouă parodie despre Trump şi mexicani cucereşte internetul

O nouă parodie despre Trump şi mexicani cucereşte internetul

author
1 minute, 27 seconds Read

O nouă parodie despre Trump şi declaraţiile sale din timpul campaniei devine virală pe internet. Ca răspuns la afirmaţiile lui Trump referitoare la imigranţi, printre care amintim şi acelea că va construi un zid la graniţa cu Mexicul, precum şi faptul că va deporta toţi imigranţii ilegali din SUA, casa de producţie Aparato a scos un scurt metraj numit MOMON (Monitor Against Latinos Over Nationwide) care s-a bucurat chiar din prima săptămână de un real succes având peste 1.3 milioane de vizualizări.

O nouă parodie despre Trump şi mexicani cucereşte internetul

Filmuleţul regizat de către Alejandro Damiani, arată cum s-ar desfăşura procesul de deportare a imigranţilor care sunt aruncaţi asemeni unor “gunoaie” peste zidul construit de către Donald Trump.

Videoclipul este plin de stereotipuri care fac referire directă la imigranţii mexicani, însă, spun realizatorii scopul clipului nu a fost să arate cât de buni şi oneşti sunt mexicanii ci să arate cât de periculos poate fi Trump şi politica lui pentru aceştia.

În clip apare şi Trump portretizat într-un robot puternic şi grotesc care zdrobeşte la propriu orice fel de încercare de revoltă. Ca să fie parodia şi mai puternică gloanţele îi zboară din zona pelviană, ca o aluzie la scandalurile sexuale în care a fost implicat, desăvârşindu-se portretul unuia dintre cei mai controversaţi preşedinţi americani.

Filmările au avut loc într-un studio din Mexic şi au fost făcute în colaborare cu o agenţie din Uruguay .

Wecanfxit, care este un studio subsidiar al Aparato a publicat pe pagina lor de Facebook reacţiile apărute ca urmare a publicării filmului.

Tu ce părere ai despre MAMON?

Similar Posts