Gest extrem al unei fete. Si-a amputat piciorul de buna voie

Gest extrem al unei fete. Si-a amputat piciorul de buna voie

author
1 minute, 47 seconds Read

Mariah Serrano s-a nascut cu un picior stramb. Visul ei a fost să devina un model, dar din cauza piciorului ei, nu a avut o astfel de sansa. In cele din urma, ea a luat o decizie care i-a schimbat viata.2737829

Foto: Facebook/MariaSerrano

Femeia de 21 de ani din New York a aflat ca nu va putea purta tocuri inalte niciodata, din cauza formei piciorului. Ea a fost mereu geloasa pe fetele sanatoase, mai ales pentru ca ea niciodata nu si-ar fi putut realiza visul, acela de a lucra in industria modei,unde purtatul de tocuri este un lucru indispensabil.

“Cand mi s-a spus ca nu voi fi in stare sa port tocuri si ca va trebui sa renunt la visul meu, am fost devastata”, a spus Mariah, care a incercat orice posibilitate pe care a avut-o pentru a indrepta situatia.

In 2009, i s-a propus o posibilitate neasteptata: amputarea piciorului si montarea unei proteze.

“Mama a devenit foarte speriata, dar eu nu am respins ideea, dintr-o data”.  Mariah a inceput sa se obisnuiasca cu gandul, si in cele din urma si-a dat seama ca un picior protetic frumos modelat ar putea fi discret si destul de dragut.

Ea a decis sa se supuna procedurii chirurgicale destul de brutale.

O femeie ar face totul pentru frumusetea ei, nu-i asa?

5383284

Foto: Facebook/MariaSerrano

3744083

Foto: Facebook/MariaSerrano

Operatia a fost un succes, dar recuperarea nu a fost pe cum si-a dorit. Bontului operator i-a luat o lunga perioada de timp pentru a se vindeca, iar procesul de vindecare a devenit un adevarat cosmar. “Nu am putut merge nicaieri, iar prietenii mei nu au vrut sa ma viziteze. A fost foarte greu”.

Primul cadou primit dupa recuperare a fost o pereche de pantofi cu tocuri inalte. Cand ea le-a incaltat, a stiut ca a luat decizia corecta.

A trebuit sa invete sa mearga din nou, dar fiecare pas a meritat efortul. Dupa recuperare, visul ei a devenit realitate. Ea nu a devenit un model, dar acum lucreaza ca manager de mass-media in cadrul companiei de moda Betsey Johnson.

Acum Mariah este in sfarsit fericita si considera ca viata ei a devenit perfecta.

Similar Posts