Aceşti puşti ne dau un adevărat exemplu de fair play

Aceşti puşti ne dau un adevărat exemplu de fair play

author
1 minute, 12 seconds Read

Sportul indiferent de vârstă este o competiţie unde cel mai bun trebuie să câştige. Însă în acelaşi timp sportul disciplinează şi îţi modelează caracterul. Ceea ce au făcut aceşti puşti la o competitie internaţională de Fotbal pentru Juniori care a avut loc în Japonia ar trebui să fie un exemplu pentru toată lumea.

Aceşti puşti ne dau un adevărat exemplu de fair play

Echipa de fotbal sub 12 ani a Barcelonei a câştigat cu 1-0 meciul împotriva echipei Japoniei. Jucătorii japonezi au luat înfrângerea mult prea personal, mulţi dintre ei având lacrimi în ochi, considerând probabil că înfrângerea este mult prea umilitoare.

Însă, un lucru remarcabil s-a întâmplat. Toţi juniorii din echipa Barcelonei au început să îi încurajeze pe adversarii lor. Nu mai erau pe teren două echipe, una de învingători şi alta de învinşi, ci erau nişte prieteni care se încurajau şi se îmbrăţişau.

Deşi sunt încă nişte copii, aceşti jucători sunt crescuţi de mici cu nişte valori care îi vor ajuta să ajungă mari fotbalişti în viitor.

Iată încă un exemplu că sportul uneşte oameni şi distruge barierele care există între ei.

Clipul a devenit viral strângând peste 148 de milioane de vizualizări şi peste două milioane de distribuiri pe Facebook, oamenii fiind impresionaţi de fair play-ul de care au dat dovadă aceşti jucători.

.

Similar Posts