O elevă a găsit în cornul pe care l-a primit la școală o lamă de ras

Fapt incredibil petrecul la o școală generală din Arad. O fată din clasa a III-a, a rămas șocată atunci când s-a trezit cu o lama de ras în gură după ce a mușcat dintr-un corn pe care l-a primit la școală.

O elevă a găsit în cornul pe care l-a primit la școală o lamă de ras

Incidentul a avut loc, la fosta Școala Generală nr. 6, care face parte acum din Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad.

Fetița din clasa a III-a și-a scos repede lama dintre dinți fără să se rănească, însă era la un pas să își riște viața. Cadrele didactice s-au panicat imediat gândindu-se că eleva putea să înghită lama, iar urmările erau de neimaginat.

“Din fericire, eleva nu a fost rănită, dar suntem revoltați de acest incident. Putea să aiba urmări foarte grave, dacă acea lamă era înghițită sau mestecată”, a declarat Mirela Dobrei, învățătoarea copilei.

Conform Știrilor ProTV, Gheorghe Tig, patronul firmei contractate a declarat că “e prea mare coincidența, e puțin probabil să existe o lamă, atât timp cât în producție nu se folosesc.”

Fară nicio sfială, patronul firmei din Turda care a livrat cornul periculos susține că lama a fost pusă intenționat de copilă sau de mama acesteia.