O călugăriță a câștigat celebrul concurs “Vocea Italiei”

O călugăriță a câștigat celebrul concurs “Vocea Italiei”

author
1 minute, 24 seconds Read

Vă mai aduceți aminte de Cristina Sciuccia? V-am povestit despre ea AICI. Este o călugăriță care s-a înscris la celebrul concurs “Vocea Italiei”. Dacă la început nimeni nu-I dădea nicio șansă, nu să câștige, ci măcar să treacă în fazele urmatoare, iată că aceasta a produs marea surpriză!

2388194

După ce a atras milioane de fani atât în peninsulă cât și în lume, tânăra călugăriță de numai 25 de ani, a reușit să-i impresioneze atât pe jurați cât și pe pubicul votant. Imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea concursului ea a cerut asistenței să spună îmreună rugăciunea “Tatăl nostru”, pentru a-I mulțumi celui de Sus.

“Aș vrea ca Iisus să fie aici, este un vis”, a spus ea după primirea trofeului “Vocea Italiei”.

Deși în urma câștigării marelui premiu, i-a fost oferită posibilitatea inregistrării unui disc la celebra casa de discuri Universal Music, Cristina a promis că nu va renunța la vocația pe care și-a ales-o.

“Toate acestea s-au întâmplat pentru că afară este o sete de bucurie, de dragoste, o sete de mesaj frumos și pur”, a explicat Cristina Sciuccia în fața presei în ajunul marii finale, care a avut loc la Milano. Măicuța de 25 de ani a atras din ce în ce mai mulți fani în timpul concursului “Vocea Italiei”, bătând toate recordurile de audiență ale Rai Due, care s-au ridicat sistematic peste 15%. Interpretarea sa la prima vedere a hitului “No One”, al Aliciei Keys, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

Similar Posts