Două idei rapide pentru a îmbrăca păpuşa preferată a micuţei tale

Două idei rapide pentru a îmbrăca păpuşa preferată a micuţei tale

author
1 minute, 33 seconds Read

Pentru acele după amiezi când micuţa ta se prezintă la tine cu păpuşa ei preferată pentru a vă juca împreună, iată două idei pe care ai putea să le pui în practică. Nu ai nevoie decât de materiale pe care le ai deja în casă şi de un pic de îndemânare, și distracţia e garantată.

Două idei rapide pentru a îmbrăca păpuşa preferată a micuţei tale

Pentru început ia un balon colorat şi fă-i două tăieturi în partea de sus pentru picioare. Taie partea pe unde se umflă şi body-ul este gata.

Pasul următor este croirea fustei. Pentru aceasta nu ai nevoie decât de un pic de material cu ajutorul căruia să dai forma unui tutu frumos de balerină că în clipul de mai jos.

Poţi să fabrici până şi pantofi păpuşii, folosind folie transparentă şi lipici, iar pentru un plus de originalitate, poţi să îi vopseşte în ce culoare preferi folosind tempera.

Orice material ai, se poate transforma în hăinuţe pentru păpuşă. De exemplu poţi să foloseşti o şosetă pe care să o tai în aşa fel încât să îi faci o rochie de seară, apoi să o ornezi cu pietre sau cu perle ori mărgele.

Dacă ai o bucată de material, poţi să faci un paltonaş păpuşii, marcând locul unde îi sunt mâinile şi secţionând pe acolo materialul. Simplu, rapid şi de efect.

Urmăreşte clipul de mai jos şi inspiră-te. În jocurile cu cei mici doar imaginaţia este limita, aşa că foloseşte ce ai prin casă şi improvizează. Micuţul sau micuţa ta nu numai că se vor distra de minune, dar vor învăţa să fie creativi şi spontani.

https://www.youtube.com/watch?v=yQzq_ORO4R8

Similar Posts