De unde sa incepi vizitarea Bucurestiului si care este prima oprire?

De unde sa incepi vizitarea Bucurestiului si care este prima oprire?

author
2 minutes, 39 seconds Read

Insotit sau nu de un ghid, va veti bucura de plimbare de-a lungul acestui bulevard de la Victoire. Veti admira fatadele frumoase ale resedintelor somptuoase ale capitalei, precum Palatul Cantacuzino (casa fostului prim-ministru roman).

Nu ratati o vizita la Cercul Militar National, un bun exemplu de arhitectura neoclasica in Bucuresti. Dar trebuie sa vizitati: restaurantul sau elegant, unde puteti manca foarte bine la un pret scazut. Un alt lucru obligatoriu: Piata Revolutiei, care este sediul evenimentelor istorice, inclusiv cea mai sangeroasa revolutie din Romania care dateaza din 1989 pentru a rasturna regimul Ceausescu.

Ateneul Roman

Aceasta minune arhitecturala o datoram unui arhitect francez. Scopul lui Albert Galleron era sa construiasca un templu antic intr-un oras modern. Pari de succes cu un templu muzical care surprinde prin acustica sa exceptionala. Modul usor de a vizita Ateneul din Bucuresti este sa cumperi un bilet de spectacol. In plus fata de o taxa de intrare cu adevarat accesibila, acest loc magnific ofera un gust de opera tuturor vizitatorilor. Recunosc, aveam lacrimi in ochi, nu stiam ca muzica clasica va avea un astfel de efect asupra mea.

Muzee bucurestene

Daca doriti sa cunoasteti mai bine capitala Romaniei, este obligatorie o vizita la muzeele din Bucuresti. Pe aceasta parte, orasul poate satisface toate dorintele cu Muzeul sau Evreiesc sau Muzeul Grigore Antipa asociat cu istoria naturala. Un alt loc obligatoriu pentru a-ti completa vizita culturala la Bucuresti este Muzeul Satului Romanesc, nu departe de Muzeul Taranului Roman. Iubitorii de arta se indreapta catre Muzeul National de Arte, care gazduieste colectii fine de lucrari dedicate modernului, medievale si multe altele.

Lipscani

Dintre toate districtele din Bucuresti, Lipscani a reusit sa pastreze imaginea unui cartier vechi. Este inima economica a orasului vechi. Cu toate acestea, in acest cartier ultramodern, este departe de a-ti imagina greutatile pe care le-a indurat dupa dictatura comunista. Acum complet renovat, Lipscani poate fi vizitat placut pe strazile sale pietonale borduite de buticuri sic, baruri si restaurante de tot felul.

Iti place aceasta mica plimbare a site-urilor de neuitat din Bucuresti? Amintiti-va: a va bucura de Bucuresti este mai presus de toate sa explorati cartierele sale pitoresti, bulevardele sale frumoase si aleile pietonale si sa descoperiti alte locuri secrete la fel de autentice si surprinzatoare.

Idei bune pentru activitati de facut in Bucuresti

Bucurestiul se bucura de o locatie excelenta in partea de sud a Romaniei. Chiar daca face parte din Marea Campie a Munteniei, capitala este alcatuita din dealuri pitoresti, rauri si lacuri. Acest peisaj variat ii confera un anumit farmec! Bucurestiul este un frumos oras verde, unde va puteti rasfata cu diverse activitati care se potrivesc tuturor. Sunteti gata sa fiti spulberat?

Vizitati parcurile din Bucuresti

Capitala se poate mandri cu numarul incredibil de parcuri, care sunt la fel de diverse pe atat de fascinante. Un loc de intalnire, aceste locuri sunt potrivite pentru orice fel de recreere,https://www.smartbalance.ro/turul-orasului-bucuresti 

Parcul Cismigiu cu lacul sau, e incantator. Vara, malurile lacului ofera o plimbare frumoasa, iar iarna, apa inghetata se transforma intr-un patinoar urias. Trandavie, jocuri de sah, jogging.  Toata lumea isi are distractia in acest faimos parc din capitala! Este, de asemenea, unul dintre cele mai romantice locuri din Bucuresti.

Similar Posts