miercuri, mai 25, 2022

Ce caracteristici trebuie sa aiba o masina de spalat vase profesionala tip tunel

Date:

Share:

Un restaurant de succes are nevoie de mai multe elemente, pentru o reusita totala. Acestea tin de personalul angajat, de ingredientele folosite pentru mancare, precum si de echipamentele profesionale utilizate.

In privinta echipamentelor, cele mai bune solutii sunt furnizate de Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din 1992. Iata o masina de spalat vase profesionala pe care o puteti cumpara chiar in acest moment si care indeplineste cele mai inalte standarde!

Masina de spalat vase profesionala Electrolux

Disponibil pe site-ul Fresco.ro, produsul este furnizat de compania suedeza Electrolux Professional, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice la nivel mondial. Se remarca in primul rand prin capacitatea de a spala 100 de cosuri in fiecare ora, ceea ce echivaleaza cu aproximativ 1 800 de vase in 60 de minute. Astfel, sunt acoperite din plin necesitatile oricarei bucatarii, indiferent cat de mari ar fi restaurantul sau cantina pe care le deserveste.

La aceasta masina de spalat vase profesionala, bratele sunt pozitionate pe toata lungimea rezervorului de spalare. Pompa puternica de spalare si bratele de pulverizare sunt special concepute pentru a garanta curatarea. Cantitatea de apa utilizata este de 1,5 litri pentru fiecare cos, astfel incat consumul este departe de a fi unul exagerat.

Pentru spalare este folosita apa care circula la temperaturi cuprinse intre 55 si 65 de grade Celsius. Apoi, clatirea finala se realizeaza cu apa curata incalzita la o temperatura de 85 de grade Celsius, suficienta pentru a indeparta murdaria si a asigura un aspect impecabil, dar si pentru a elimina orice eventuale microorganisme care ar fi putut prezenta vreun risc pentru sanatate.

Produsul este dotat cu un ecran tactil intuitiv, care permite comunicarea usoara pe diferite niveluri. Structura este formata din otel inoxidabil solid de 50 pe 50 de milimetri, pentru a oferi rezistenta pe termen lung. Picioarele ajustabile permit o curatare mai usoara a masinii, la exterior.

Ce caracteristici trebuie sa aiba o masina de spalat vase profesionala tip tunel

Greutatea neta este de 203 kilograme. Dimensiunile brute, cu ambalaj, sunt urmatoarele: lungime de 1 260 de milimetri, latime de 1 060 de milimetri si inaltime de 1 970 de milimetri. Dimensiunile nete scad la 1 120 de milimetri lungime, 920 de milimetri latime si 2 095 de milimetri inaltime, dupa montarea picioarelor ajustabile.

Masina de spalat vase profesionala este livrata intr-un interval de timp de 30 pana la 35 de zile de la efectuarea comenzii. Beneficiaza de garantia Base Care, inclusa in pret, care se refera la montaj si la o perioada de 12 luni pentru piesele de schimb si pentru manopera.

Contra cost, sunt disponibile doua tipuri suplimentare de garantie. Garantia Performance Care implica revizie anuala, training pentru utilizare si service disponibil in cel mult 72 de ore, la un pret suplimentar de 386 de lei. Garantia Premium Care acopera o perioada de 24 de luni pentru piesele de schimb si pentru manopera, plus service disponibil in cel mult 48 de ore, pentru un pret suplimentar de 693 de lei.

Pe langa acest tip de masina de spalat vase profesionala tip tunel, exista alte doua variante: undercounter sau tip capota. La o vizita in magazinul online Fresco.ro puteti descoperi produsul care se potriveste cel mai bine unitatii de alimentatie pe care o detineti sau o conduceti!

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img