Cum poti alege cele mai bune jucarii de exterior pentru copilul tau?

Cum poti alege cele mai bune jucarii de exterior pentru copilul tau?

author
2 minutes, 32 seconds Read

Jucariile de exterior pentru copii, mai ales vehiculele, sunt printre preferatele acestora deoarece nu doar ca se vor juca ci si vor profita de aerul curat de afara.

Exista putine jucarii pe piata care ii pot face pe cei mici la fel de entuziasmati ca masinile electrice pentru copii. Acest tip de dispozitiv aduce multe posibilitati de joc si distractie. Exista multe beneficii care pot fi obtinute cu aceste jucarii electrice. Unele dintre ele imbunatatesc echilibrul celor mici, promovand coordonarea lor sau calculand eficient distantele.

Treptat, aceste jucarii au evoluat si sunt acum unul dintre cele mai solicitate cadouri. Dar ce variabile putem lua in considerare atunci cand achizitionam masinute electrice pentru copii? De fapt, exista atat de multe marci si modele incat nu este usor de ales.

Motociclete si masinute electrice pentru copii

Aceste jucarii sunt cea mai buna optiune pentru a se juca in gradini si parcuri, adica in aer liber. Exista multe modele, si ele sunt de obicei clasificate intre masini electrice pentru copii si biciclete tambur. Nici masinile, nici motocicletele nu depasesc de obicei viteza de 2 kilometri pe ora, deci sunt complet sigure, iar greutatea lor nu este, de asemenea, ridicata. In mod ideal, cu toate acestea, masinute electrice pentru copii si motociclete sunt utilizate in prezenta adultilor.

Sfaturi de luat in considerare atunci cand alegi o motocicleta sau o masina electrica:

Desi exista modele pentru toate varstele, varsta minima recomandata pentru a utiliza aceste jucarii este de 2 ani.

Siguranta e cel mai important lucru. Masinile electrice pentru copii trebuie sa fie omologate si sa respecte reglementarile europene de siguranta.

Durata de viata a bateriei si timpul in care este incarcata sunt variabile importante de luat in considerare.

Alti parametri importanti care pot conditiona decizia sunt cei referitori la fabricarea materialelor. In plus fata de usurinta de curatare, rezistenta la socuri etc.

Piata este plina de culori, dimensiuni, marci si modele. O solutie buna atunci cand alegi una dintre aceste jucarii este sa iei in considerare gusturile celui mic..

Factori de luat in considerare in masinile electrice pentru copii

Ce marca sa alegi?

Cel mai bine este sa pariezi intotdeauna pe primele marci de pe piata. Acestea pot garanta practic calitatea totala in toate tipurile de jucarii. In plus, acestea ofera cele mai bune finisaje si un nivel ridicat de detalii care ofera o mai mare plauzibilitate. Exista multe optiuni care fac ca una dintre aceste jucarii sa arate ca un vehicul real. Claxon, sunete reale, sistem de aprindere si oprire cu cheie de aprindere, centura de siguranta, accelerator, lumini de frana etc.

Puterea masinilor electrice pentru copii

Sa nu uitam ca acestea sunt vehicule, chiar daca sunt jucarii. Prin urmare, puterea este unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare. Acest lucru trebuie asociat cu varsta copilului. Pentru copiii intre 1 si 3 ani, trebuie sa alegi modele cu putere foarte mica (in jur de 6v). Sau cele cu viteze duble. Daca copilul trece de 4 ani, poti opta pentru o putere mai mare. Exista modele care folosesc 12v si ajung la 7-8 kilometri.

Similar Posts