De ce vrei să mă intimidezi? Sunt și eu un copil ca voi toți

De ce vrei să mă intimidezi? Sunt și eu un copil ca voi toți

author
0 minutes, 59 seconds Read

Majoritatea copiilor în timpul copilăriei sunt sau se simt intimidați. Fie de colegii mai mari de școală care le crează diferite probleme, fie acasă de căre parinți, prin viața agitată pe care aceștia o au, în cele din urmă totul ajungând să se reverse asupra copiilor.

1788347

Copii se izolează astfel ,se refugiază într-o lume a lor, își fac prieteni imaginari, și încearcă să trăiască într-o lume numai a lor. Aici el se poate exprima liber, demonstrându-și că este capabil de lucruri remarcabile.

Câteva obiecte neînsemnate, constituie arsenalul de care copilul dispune pentru a încerca să-și facă viața mai fericită.

Fiecare dintre noi avem un talent şi dacă ajungem să-l împărtăşim cu ceilalţi, aşa cum se întâmplă şi în cazul protagonistului nostru, atunci vom avea puterea să ripostăm în faţa unor astfel de mesaje negative care nu au cum să nu ne afecteze emoţional.

În cazul în care te întrebi cine este băiețelul din filmuleț, acesta este Justen Beer, de 13 ani, din Nieuw Bergen, Olanda. Mai multe detalii poți afla despre el AICI.

Similar Posts