Cum se bucură un copil, atunci când bea pentru prima dată apă potabilă

Cum se bucură un copil, atunci când bea pentru prima dată apă potabilă

author
1 minute, 1 second Read

În fiecare dimineașă ma trezesc înaintea răsăritului. De trei ori pe zi merg, pe jos trei kilometric pentru a aduce apa pentru mine, pentru bunica mea și pentru sora mea. În timp ce merg, mă gândesc la școală. Visez să devin medic. Numele meu este Violet și locuiesc in Zambia.

2055122

Aceasta este povestea multor copii, care locuiesc în Zambia. În această țară din cauza igienei precare și a apei de proastă calitate, aproximativ 1600 de copii se îmbolnăvesc zilnic, unii dintre ei murind, acest numar fiind chiar mai mare decat cel al bolnavilor de HIV sau malarie.

World Vision Water este un proiect de amploare care are ca scop ajutorarea copiilor care nu au acces la apă potabilă. Atunci când într-un sătuc din Zambia a fost adusă pentru prima dată apă potabilă, reacțiia copiilor a fost de nedescris.

În videoclipul de mai jos veți face cunoștință cu câțiva copii zambieni, le veți auzi visele lor, și veți fi inspirați de spiritual lor.

World Vision este cel mai ambițios proiect reușind să livreze apă curate unei noi persoane la fiecare 30 de secunde. Țelul lor este de a face fericiți peste 40.000 de zambieni.

Similar Posts