Mască de faţă cu cenuşă vulcanică. Iată câteva motive pentru care cenuşa vulcanică ar trebui să facă parte din rutina ta de înfrumuseţare


Măştile de față ajută tenul să aibă o strălucire aparte, îl curăţă de impurităţi şi îl hrăneşte. Ne-am obişnuit să facem măşti de față din tot felul de produse naturale însă masca de mai jos iese un pic din tipare datorită compoziţiei ei neobişnuite.

Mască de faţă cu cenuşă vulcanică. Iată câteva motive pentru care cenuşa vulcanică ar trebui să facă parte din rutina ta de înfrumuseţare

Aţi auzit despre zeolit? Zeoliții s-au format prin depunerea cenușii vulcanice în lacuri cu apă sărată.
Zeoliții naturali sunt reprezentați de alumino-silicații naturali de calciu, stronțiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu și se găsesc în natură mai ales în cavităţile rocilor vulcanice unde s-au format prin contactul lavei cu apa mării.

Acest compus mineral are o structură perfectă care poate să ajute corpul să scape de minerale grele.

Cenuşa vulcanică ar putea face parte din rutina ta zilnică din mai multe motive.

Are capacitatea de a purifica tenul.
După ce NASA a început să folosească cenuşa vulcanică pentru a purifica aerul din navele trimise în spaţiu, a devenit foarte clar că proprietăţile sale sunt dincolo de proprietatea noastră de înţelegere. Acest compus uimitor este format din particule mici de aluminiu – silicat dispuse în formă de fagure, fiecare fiind încărcate cu ioni pozitivi de potasiu, calciu, sodiu, magneziu şi fier.

Datorită compoziţiei ei poţi să adaugi cenuşa vulcanică în rutina ta de înfrumuseţare şi nu o să fii dezamăgită.

Cum să faci această mască purificantă pentru tenul tău:
Amestecă 2 liguri de cenuşă vulcanică cu apă şi întinde-o pe faţă, gât şi pe decolteu. Las-o să acţioneze 10 minute apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă.

Urmează acest tratament o dată la două săptămâni până se obişnuieşte pielea, apoi poţi să o aplici o dată pe săptămână.

Dacă simţi ca pielea este uscată poţi să aplici ulterior o cremă hidratantă.

Mască cu cenuşă vulcanică are efect antiinflamator, reduce ridurile şi îţi va face tenul să strălucească.

Pentru că cenuşa vulcanică nu este tocmai un ingredient pe care să îl ai tot timpul la îndemână, în comerţ au apărut o serie de măşti care au în componenţă această cenuşă vulcanică gata preparată pentru a fi folosită.