Cum prepari frigăruile perfecte

Cum prepari frigăruile perfecte

author
2 minutes, 11 seconds Read

Fiecare bărbat susține că grătarul făcut de el nu are rival. Fiecare are o tehnică pe care o pune în aplicare pentru a obține cel mai gustos grătar și pentru a-și impresiona invitații.

Cum prepari frigăruile perfecte

Totuși dacă vrei să aflii mai multe despre acest lucru nu ezita să citești câteva sfaturi pe care vrem să ți le dăm, pentru a obține într-adevăr un adevărat deliciu culinar.

La orice grătar pe care îl faci, frigăruile reprezintă o variantă ideală de masă cu legume și carne în același timp și care îți permit combinații inedite de ingrediente.

Iată așadar câteva mici detalii de care trebuie să ți cont, dacă vrei ca acestea să îți iasă perfecte:

1.Pune la înmuiat bețisoarele de lemn. Încearcă urmatorul truc: înainte de a prepara frigăruia pune pentru cel puțin 30 de minute bețișoarele de lemn la înmuiat în apa rece, și astfel vei evita ca acestea să se ardă pe grătar.

Cum prepari frigăruile perfecte

2.Utilizează carnea cea mai bună. Încearcă să folosești bucăți de carne grasă. Fie că este ea de vită de porc, sau de pui, alege bucațile cu grasime. Grasimea este cea care dă suculență frigăruii, și te va ajuta să nu se prajească prea tare carnea.

Cum prepari frigăruile perfecte

3.Utilizează legume cu timp de preparare apropiat. Nu utiliza de exemplu cartofi și ardei. Cartoful are nevoie de un timp de coacere mai lung, pe cand ardeiul este gata mai repede. Riști să obții ca unele legume să fie gata iar altele să fie încă crude. Cele mai bune legume de folosit la frigărui sunt ceapa, roșiile, ardeii grași, ciupercile, dovlecelul, vânăta, tăiate în bucăți aproape egale cu cele de carne. Cele mai bune combinații sunt: pulpa de porc cu dovlecel, pulpa de miel cu ceapă roșie, pulpe de pui cu ciuperci și vită cu ardei gras.

Cum prepari frigăruile perfecte

4.Folosește condimente. Nu te limita doar la sare și piper. Fii deschis la orice e nou. Utilizează condimente diversificate, în combinații cât mai originale, și astfel surprindeți invitații. De exemplu, poți amesteca pudră de chili, boia dulce, pudră de usturoi, sare, piper cayenne și chimion măcinat pentru un mix picant potrivit pentru carnea de porc. Sau poți amesteca piper Sichuan, semințe de chimion și sare pentru o nouă savoare a cărnurilor de pui. Folosește același amestec sau o parte din componentele lui și pentru legume.

Cum prepari frigăruile perfecte

Și acum la treabă!

Sursa: Independent

Similar Posts