Cum să cureți jucăriile din pluș ale copilului

Cum să cureți jucăriile din pluș ale copilului

author
1 minute, 34 seconds Read

Este sănătos să curățăm jucăriile din pluș ale copilului în fiecare lună? În ferim astfel de diferite infecții? Suntem germofobi?Cum să cureți jucăriile din pluș ale copilului

Poză: Wikipedia

Înțeleg faptul că toți copiii noștri trebuie să-și intărească sistemul imunitar prin expunerea la diferite bacterii, totuși nu pot să rămân indiferentă când mă gândesc că aceste jucării îl și pot îmbolnăvii.

De aceea vreau să îți spun ce poți face.

Prima dată gândește-te dacă jucăria de pluș se poate spăla în mașina de spălat rufe.

Dacă da, citește soluția #1.

Dacă nu, sari direct la soluția #2.

Soluția #1:

Pune jucăria de plus într-un sac de spălat, sau dacă nu ai așa ceva, într-o față de pernă, și spal-o cu programul regulat cu detergent obișnuit.

Preferabil este să o lași să se usuce singură afară.

Dacă este necesar să folosești uscătorul de păr, nu uita să-l setezi pe viteza cea mai mică pentru a evita să topești puful jucăriei.

Soluția #2:

Pune jucăria într-un sac de plastic de gunoi, și toarnă aproximativ ½ de ceașcă de bicarbonat de sodiu, pentru o jucărie de dimensiuni medii (ajustează cantitatea în funcție de dimensiunea sau numărul jucăriilor). Închide punga și agit-o. Las-o așa timp de 15-20 minute.

Curăță apoi excesul de bicarbonat cu o perie, iar dacă rămân pete, folosește o cârpă umedă puțin detergent și apă.

Soluție alternative #2:

Unele jucării pot să fie de asemenea spălate de mână. Poți face acest lucru folosind un detergent slab și asigurându-te că îl storci bine de apă și îl usuci la aer.

Dacă consideri că ți-am fost de ajutor, lasă-mi un comentariu!

Similar Posts