joi, ianuarie 27, 2022

Cercetătorii ruși au creat pastila care te ajută să trăiești până la 120 de ani

Recomandam si

De fapt este vorba despre o pastilă care încetinește procesul de îmbătrânire, ceea ce ar putea permite oamenilor să atingă chiar și vârste de 120 de ani.

Cercetătorii ruși au creat pastila care te ajută să trăiești până la 120 de ani

Momentan studiile sunt efectuate pe animale, șoareci și câini, cărora le sunt administrate aceste pastile care datortită efectelor antioxidante influențează mitocondriile, componente ale celulelor responsabile cu producerea de energie şi care sunt implicate în procesul de îmbătrânire.

“Mitocondriile sunt implicate în producerea atacului de cord, în apariţia bolilor Alzheimer şi Parkinson”, a spus Skulacev.

“Nu cred că vom reuşi să trăim până la 800 de ani. Cel mai probabil, vor apărea boli noi, să spunem boli tipice pentru persoanele în vârstă de 120 de ani. Aşa s-a întâmplat cu cancerul, care era o boală foarte rară în antichitate, când oamenii mureau tineri”, a mai spus Skulacev.

“Dacă se va dovedi că bolile se vor dezvolta mai încet, ideea noastră de a lupta contra îmbătrânirii prin intermediul mitocondriilor este corectă. Va fi posibil să amânăm bătrâneţea”, a declarat Maxim Skulacev, care lucrează la perfecţionarea acestui tratament de zeci de ani.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Cum alegi cea mai buna pompa submersibila pentru acasa?

Despre pompa submersibila Pompele submersibile in general sunt proiectate pentru a fi complet scufundate in apa. Acestea sunt plasate in...
- Advertisement -