Tramvaiul v-a adus la Opera Națională Iași. O idee excelentă a Primăriei Iași

Tramvaiul v-a adus la Opera Națională Iași. O idee excelentă a Primăriei Iași

author
1 minute, 16 seconds Read

Te-ai gândit vreodată că momentele în care aștepți tramvaiul în stație pot să fie uneori plăcute?

6369940

Pentru a ieși din monotonie, la Iași în fața Operei Naționale Române “Vasile Alecsandri”, cele două stații de tramvai au fost redecorate, și transformate încercând să redea atmosfera din Sala Mare a Teatrului Național. Mai mult, stația este luminată seara, cu reflectoare, iar călătorii au ocazia să asculte arii celebre de operă în interiorul acestor staţii.

Clienţii regiei de transport în comun locale sunt întâmpinaţi cu imaginea spectaculoasă şi cu mesajul “Tramvaiul v-a adus la Opera Naţională Românâ Iaşi”. Teatrul Naţional este locul în care Opera din Iaşi îşi susţine concertele în ultimii ani.

Sub piciorele călătorilor care aşteaptă tramvaiul sunt desenate clape de pian.

“Staţia este luminată seara, cu reflectoare, iar călătorii au ocazia să asculte arii celebre de operă în interiorul acestor staţii. În completare vin şi elementele unui pian pictat şi programul următoarelor evenimente ale Operei Naţionale Romȃne Iaşi”, a precizat Doru Chirica, director al Wink Public Multimedia, agenţia care s-a ocupat de implementare.

8429378

Acest proiect este susținut de către Primăria Municipiului Iași, și se dorește a fi o promovare a celei de-a doua ediţii a Festivalului Internaţional al Educaţiei – FIE 2014, care va avea loc între 20-29 iunie la Iaşi.

Similar Posts