Cum poţi să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor. Trebuie să ştii asta

Cum poţi să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor. Trebuie să ştii asta

author
1 minute, 22 seconds Read

Transpiraţia picioarelor este o problemă care este realmente deranjantă mai ales în zilele călduroase de vară. Transpiraţia poate să fie determinată de diferiţi factori interni cum ar fi de exemplu consumul excesiv de proteine animale.
Cum poţi să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor. Trebuie să ştii asta

Photo credit: maxp24242424 via Foter.com / CC BY-SA

Pentru a scăpa de mirosul neplăcut al picioarelor puteţi apela la câteva trucuri care vă pot fi de real ajutor.

1. Puneţi puţină pudră din scoarţă de stejar în şosete şi purtaţi-le peste noapte. Spălaţi-vă dimineaţa pe picioare cu apă caldă şi ştergeţi-le uşor cu un prosop. Repetaţi zilnic timp de două săptămâni.

Pudra de stejar poate fi cumpărată de la magazinele de produse naturiste şi veţi vedea că acest remediu vă va scuti de mute situaţii neplăcute.

2. Turnaţi pudră de acid boric în şosete şi purtaţi-le peste noapte. Dimineaţa spălaţi picioarele cu apă caldă şi ştergeţi uşor cu un prosop. Repetaţi această procedură zilnic timp de două săptămâni.

3. Dimineaţa şi seara ţineţi picioarele sub un jet de apă curgătoare rece timp de 5-10 minute, pe o perioadă de 90 de zile cel puţin.

4. Presarăţi puţin bicarbonat de sodiu în pantofi, înainte de a-i încălţa. Această metodă este deosebit de eficientă în prevenirea mirosurilor neplăcute ale picioarelor

5. Nu uitaţi să purtaţi numai şosete de bumbac.
Nu numai că veţi scăpa de mirosurile neplăcute, dar nici nu veţi dezvolta ciuperci ale picioarelor sau alte iritaţii.

Similar Posts