Avea 89 de kilograme şi îi era ruşine de corpul ei. Uite însă cum arată după câteva luni!

author
1 minute, 7 seconds Read

Claire Crowther cântărea 89 de kilograme şi nu era chiar cea mai fericită persoană din lume. La serviciu ajunsese ținta ironiilor datorită greutăţii ei. Mai mult ajunsese să nu se mai poată privi în oglindă deoarece i se părea că este imensă.

8050627

Din acest motiv nici nu mai mergea la piscină pentru că se gândea că toată lumea o să râdă de ea dacă se dezbracă în costum de baie.

“Mâncam pentru confortul psihic, îngheţată, pizza şi orice nu ar fi trebuit. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă. Mi s-a spus că am obezitate morbidă”, a explicat femeia. “Ştergeam fiecare fotografie cu mine, pentru că nu puteam să mă privesc”, a adăugat aceasta.

9028925

Aşa că s-a hotărât să facă un pas decisiv şi să schimbe ceva. A urmat o dietă şi multe ore la sală, alături de cel care urma să îi devină soţ iar transformarea ei după câteva luni este uimitoare.

Claire a slăbit aproape 40 de kilograme în doar câteva luni şi, în plus, a devenit antrenor de fitness din dorinţa de a ajuta şi alte persoane să se motiveze pentru a-şi îndeplini visele.

După ce a slăbit aproape 40 de kilograme, Claire şi-a îndeplinit și visul de a îmbrăca rochia de mireasă.

7055168

Similar Posts