Iată cum poţi să îţi lărgeşti pantofii astfel încât aceştia să nu te strângă. Aceste sfaturi îţi vor fi de real ajutor

Iată cum poţi să îţi lărgeşti pantofii astfel încât aceştia să nu te strângă. Aceste sfaturi îţi vor fi de real ajutor

author
1 minute, 54 seconds Read

Toţi am trecut prin acele momente în care tocmai ne-am achiziţionat o pereche nouă de pantofi, numai că la câteva ore de la purtare ai constat că te strâng sau mai rău ţi-au şi făcut rană la picior.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îţi lărgeşti pantofii şi să te bucuri astfel de pereche ta preferată

1. Gheaţă
Pare ciudat, dar acest truc este cu adevărat eficient. Pune apă în două pungi, apoi pune pungile cu apă în încălţăminte care va fi introdusă în congelator pentru câteva ore. Datorită faptului că apă îngheaţă, aceasta se va dilata iar încălţămintea se va lărgi.

2. Hârtii sau ziare
Umpleţi ambii pantofi cu hârtie umedă şi lăsaţi în interior până se uscă. Este important ca încălţămintea să se uşte la temperatura camerei.

3. Parafină
Partea interioară a încălţămintei se şterge cu parafină sau cu lumânare, se lasă să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa se înlătură. Această metodă vă va face să uitaţi de bătături pentru totdeauna.

4. Ulei de ricin
Dacă nu ai încălţat pantofii de piele o vreme îndelungată atunci unge interiorul acestora cu ulei de ricin. Pielea se va înmuia şi te vei simţi confortabil din nou în pantofi. Surplusul se îndepărtează cu o cârpă.

5. Uscător de păr şi ciorapi
Cu ajutorul unui uscător de păr şi a unei pereche de ciorapi groşi puteţi lărgi eficient încălţămintea. Îmbrăcaţi ciorapii umezi şi încălţaţi pantofii apoi uscaţi-i cu un jet de aer cald.

6. Alcool etilic
Înmuiaţi partea exterioară a încălţămintei cu alcool. Încălţaţi pantofii şi purtaţi-i aproximativ 2 ore. Acest truc trebuie aplicat indiferent dacă încălţămintea vă este comodă sau nu, pentru că vă ajută să înmuiaţi zonele mai tari care vă pot cauza bătături.

7. Ovăz
Folosiţi boabe întregi de ovăz înmuiate în apă pe care trebuie să le presarăţi în încălţăminte. Peste o perioadă se vor umfla şi vor lărgi încălţămintea.

Similar Posts