Gianluca Vachi şi soţia lui au fost parodiaţi într-un clip care te va face să râzi şi care a devenit viral pe internet

Gianluca Vachi şi soţia lui au fost parodiaţi într-un clip care te va face să râzi şi care a devenit viral pe internet

author
1 minute, 15 seconds Read

Milionarul italian şi guru de lifestyle şi fitness, Gianluca Vachi a devenit cunoscut în ultima perioadă datorită filmuleţelor care au apărut pe internet cu el şi cu soţia lui și care arată nivelul de viaţa luxos pe care îl are.

6549916
Tabloidele l-au asemănat adesea cu un alt milionar american, Dan Blizerian, însă ceea ce îl deosebeşte pe acesta de Gianluca este viaţa de familie liniştită, acesta adorându-şi soţia, dar şi faptul că îşi foloseşte averea impresionantă pentru a sprijini financiar numeroşi artişti.

Nu doar că Gianluca se menţine în formă prin înot, alergare şi pilates, dar mai şi dansează foarte bine, la fel cum a făcut-o alături de soţia sa, un fost fotomodel, în videoclipul vizionat doar pe contul său de Instagram de peste două milioane de persoane.

De altfel, contul său este printre cele mai urmărite de pe această reţea socială, numărând aproximativ un milion şi jumătate de fani.

Ei bine doi bărbaţi s-au gândit să îi parodieze, iar clipul lor a devenit viral reuşind să strângă aproape 4 milioane de vizualizări pe Facebook.

Bărbatul a mai adăugat la descriere: ”Gianluca Vachi şi Georgia Gabriele vin la Napoli cu un nou dans de mare succes. Dacă-ţi place, distribuie şi dă like” .

Priveşte şi tu acest moment amuzant în clipul de mai jos. Ce crezi, le-a reuşit?

Similar Posts