Clipe minunate traite de bolnavii de cancer

Clipe minunate traite de bolnavii de cancer

author
1 minute, 8 seconds Read

“Stii ce imi lipseste cel mai mult? Sa fiu fara griji.” Nu este un citat celebru. Sunt doar vorbele unei femei simple care acum 2 ani a fost diagnosticata cu cancer.

Clipe minunate traite de bolnavii de cancer

O organizatie non profit din Franta, Mimi Foundation, impreuna cu agentia Leo Burnett au initiat un proiect neobisnuit, invitand intr-un studio special amenajat, 20 de persoane bolnave de cancer, propunandu-le o schimbare de look.

Singura conditie care le-a fost pusa, era ca acestia sa stea cu ochii inchisi pe toata durata experimentului, pentru a nu vedea ce se intampla.

Ceea ce nu stiau ei, era faptul ca in spatele oglinzii se afla un fotograf, care le imortaliza chipul in momentul in care acestia isi deschideau ochii si se vedeau in oglinda.

Surpriza care au avut-o bolnavii, a fost mai mare cand acestia au realizat ca in locul unei infatisari frumoase la care se asteptau, acestia au dat de o alta ipostaza unica care le-a permis pret de o secunda sa uite de boala de care sufera.

Conform comunicatului de presa, „ideea a fost ca participantii sa descopere cat de amuzant si prostesc arata si acest lucru sa le permita sa uite de boala, macar pentru o secunda”.

Ulterior toate fotografiile facute de catre fotograful agentiei, au fost incluse intr-o carte intitulata “Macar pentru o secunda”, la lansarea careia au luat parte toti cei angatati in realizarea acestui proiect.

Similar Posts