Ai trimis un mesaj unui alt destinatar faţă de cel dorit? Iată cum poţi să-ți repari greșeala

Ai trimis un mesaj unui alt destinatar faţă de cel dorit? Iată cum poţi să-ți repari greșeala

author
1 minute, 26 seconds Read

Din cauza grabei, neatenţiei şi a altor factori, se poate întâmpla să trimiţi un mesaj unei alte persoane. Mai grav este însă, dacă mesajul conţine informaţii personale de care nu vrei să se afle. Iată că, acum este posibil să ştergi un mesaj după ce a fost expediat din telefonul destinatarului cu ajutorul unei aplicaţii Android.

Ai trimis un mesaj unui alt destinatar faţă de cel dorit? Iată cum poţi să-ți repari greșeala

Aplicația a fost creată de către dezvoltator Manlio Carrelli, care a vrut să facă „viața privată și controlul asupra datelor dumneavoastră (…) simplă și ușoară ca apăsarea unui buton.”

Și asta este exact ceea ce face această aplicaţie. Deși aplicația în sine este ușor de utilizat și oferă un răspuns util pentru solicitanții de confidențialitate, Wipe Messenger duce o luptă dificilă în a atrage alte aplicații de mesagerie, cum ar fi: Snapchat, WhatsApp, mesaje text.

Wipe Messenger este singura astfel aplicație de până acum, care permite utilizatorilor să şteargă textele lor de pe dispozitive altor persoane și serverele companiei.

„După ce îl ştergeţi, e dispărut (…) odată ce apăsați acel buton „șterge” mesajul a dispărut de pe telefon, de pe telefonul prietenului tău și nu rămâne înregistrat nimic, nici măcar că a-ţi avut o conversaţie. Acest lucru este valabil pentru mesaje text, fotografii, videoclipuri și apeluri telefonice”, declară Manlio Carrelli.

Dezvoltatorul aplicaţiei consideră că o conversaţie nu este pe deplin sinceră şi elaborată deoarece rămâne salvată şi pe dispozitivul altei persoane implicate în conversaţie. Această aplicaţie, permite ştergerea mesajelor şi din telefonul persoanei cu care ai avut conversaţia, prin apăsarea unui simplu buton.

Similar Posts