Vrei să ai un bun sistem imunitar și plămâni curați? Consumă această băutură miraculoasă!

Vrei să ai un bun sistem imunitar și plămâni curați? Consumă această băutură miraculoasă!

author
1 minute, 18 seconds Read

Numeroase studii au arătat că ovăzul este unul dintre alimentele cele mai valoroase de pe Pământ din datorită nutrienților pe care îi conține.

Acesta conține o mulțime de nutrienți valoroși importanţi pentru fiecare ființă umană ca de exemplu: lecitină, vitamina A și B, proteine , aminoacizi, niacina, biotină, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu şi iod.

În plus, mucusul de ovăz poate fi utilizat pentru prepararea supei, care este de neînlocuit și extrem de benefic în cazurile de recuperare a diferite boli: ulcer gastric, probleme renale, precum și pentru eliminarea zahărului din sânge.

Acest remediu cu ovăz este foarte eficient pentru a scăpa de tuse și pentru a spori în mod semnificativ sistemul imunitar.

Ingrediente:

1 ceaşcă de ovăz decojit 1 cană de apă

200 de grame de miere

Metoda de preparare:
La început, spală ovăzul şi pune-l într-o oală mică cu o cană de apă. Pune amestecul pe o sobă şi lasă să fiarbă timp de câteva minute. După ce se răcește adaugă mierea.

Amestecul se lasă să stea la temperatura camerei până a doua zi. Dimineaţa stoarce ovăzul și pune lichidul într-un borcan de sticlă în frigider.

Utilizare:

Pentru o perioadă de 40 de zile, consumă o ceașcă mică din acest amestec pe stomacul gol. Apoi, trebuie să faci o pauză de 15 zile şi să reiei încă 40 de zile.

Această procedură va elimina în mod eficient mucusul din plămâni și îți va întări sistemul imunitar.

Similar Posts