Vrei să ai un bun sistem imunitar și plămâni curați? Consumă această băutură miraculoasă!

Numeroase studii au arătat că ovăzul este unul dintre alimentele cele mai valoroase de pe Pământ din datorită nutrienților pe care îi conține.

Acesta conține o mulțime de nutrienți valoroși importanţi pentru fiecare ființă umană ca de exemplu: lecitină, vitamina A și B, proteine , aminoacizi, niacina, biotină, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu şi iod.

În plus, mucusul de ovăz poate fi utilizat pentru prepararea supei, care este de neînlocuit și extrem de benefic în cazurile de recuperare a diferite boli: ulcer gastric, probleme renale, precum și pentru eliminarea zahărului din sânge.

Acest remediu cu ovăz este foarte eficient pentru a scăpa de tuse și pentru a spori în mod semnificativ sistemul imunitar.

Ingrediente:

1 ceaşcă de ovăz decojit 1 cană de apă

200 de grame de miere

Metoda de preparare:
La început, spală ovăzul şi pune-l într-o oală mică cu o cană de apă. Pune amestecul pe o sobă şi lasă să fiarbă timp de câteva minute. După ce se răcește adaugă mierea.

Amestecul se lasă să stea la temperatura camerei până a doua zi. Dimineaţa stoarce ovăzul și pune lichidul într-un borcan de sticlă în frigider.

Utilizare:

Pentru o perioadă de 40 de zile, consumă o ceașcă mică din acest amestec pe stomacul gol. Apoi, trebuie să faci o pauză de 15 zile şi să reiei încă 40 de zile.

Această procedură va elimina în mod eficient mucusul din plămâni și îți va întări sistemul imunitar.