Șase lecții valoroase pe care le putem învăța din filmele Disney

Șase lecții valoroase pe care le putem învăța din filmele Disney

author
1 minute, 54 seconds Read

Timp de decenii filmele Disney, atât cele animate cât și cele reale, au atins viața copiilor dar şi a adulţilor deopotrivă. Privindu-le ca un adult, aceste filme au îngropat adânc în interiorul lor lecții de viață valoroase pe care le poţi învăţa.

Iată aici sunt 6 filme care au o morală valoroasă pentru fiecare dintre noi

Cenușăreasa
Nu toată lumea va aproba ceea ce inima îţi dictează, sau ceea ce vrei să realizezi. Va trebui să găseşti curajul pentru a îndeplini dorinţele tale indiferent dacă cineva încearcă să te oprească.

Peter Pan
Viaţa uneori este înfricoșătoare, plină cu responsabilități pe care nu suntem mereu pregătiţi să le avem, însă, cu mult curaj şi devotament orice este posibil. Doar pentru că ai crescut, nu înseamnă că trebuie să îţi laşi imaginaţia jucăuşă să se estompeze. Nu e nimic în neregulă să crezi în vise sau în poveşti îndepărtate.

Regele Leu
Trecutul va fi mereu acolo ascuns în umbră. E greu uneori să nu ţinem seama de el, însă trebuie să trăieşti prezentul, să te bucuri de ceea ce ai şi de ceea ce va urma.

Lilo & Stitch
Toată lumea are propria definiție a familiei. Nu trebuie să ai sânge de viță nobilă pentru ca cineva să aibă grijă de tine și să te iubească. Ceea ce face într-adevăr o familie, este lupta pe care fiecare este dispus să o facă pentru apropiaţii săi în vremuri de necaz sau de triumf.

Prinţesa gheţii
În sufletul tău ştii deja ce vrei să faci. E același vis pe care l-ai avut când erai tânăr. După ce ai crescut ai început să renunţi, să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai și cei din jurul tău le cred importante. Nu renunţa la ceea ce ai visat, chiar dacă aceasta înseamnă să renunţi la munca ta.

Prințesa și broscoiul
Realizările tale nu vin fără greutăți. Pe drum, întâlneşti tot felul de obstacole, însă depăşirea lor şi lupta pentru ceea ce îţi doreşti te pot face fericit în final.

Similar Posts