Medic german: “Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional”

Medic german: “Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional”

author
4 minutes, 2 seconds Read

Doctorul german Ryke Hamer, cercetător şi Şef al Clinicii de Oncologie din München, a descoperit un lucru uluitor în timp ce se trata pe el însuşi de cancer . Analizând motivele pentru care s-a îmbolnăvit brusc deşi până atunci nu fusese bolnav deloc, doctorul a ajuns la concluzia că boala i-a fost cauzată de către dispariţia neaşteptată a fiului de numai 19 ani, urmată la câteva luni de moartea soţiei sale.

Medic german: “Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional”

Potrivit doctorului Hamer exista o strânsă legătură între starea mentală şi boală. El susţine că fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui şoc emoţional.

El a numit acest şoc după numele fiului său :Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

La scurt timp după moartea celor dragi lui, doctorul Hamer a dezvoltat un cancer la testicule.
Povestind zilnic cu pacienţii pe care îi trata de cancer, a constatat că fiecare dintre ei a suferit un şoc emoţional puternic cu mai puţin de un an sau maximum 2 în urmă.

A realizat că acelaşi tip de şoc puternic, pe care-l descriau mulţi pacienţi, l-a avut şi soţia lui în momentul în care a murit copilul şi apoi l-a avut şi el la rândul lui când a rămas fără familie.

În urma acestor cercetări a putut să stabilească legătura dintre şocurile emoţionale şi cancer.

Pentru a-şi verifica această ipoteză, i-a rugat pe pacienţii săi să-şi facă câte o tomografie, pe care apoi le-a studiat în amănunt în încercarea de a găsi ceva revelator. Şi a găsit!

În urma studiului a sesizat o legătură între diferitele zone ale creierului şi anumite organe.

El a sesizat apariţia unor vibraţii anormale, vizibile sub formă de cercuri concentrice pe tomografie, în diferite zone ale creierului. Mai interesant era că, oamenii cu acelaşi tip de cancer, aveau vibraţii mai intense în exact aceleaşi zone ale creierului.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zonă de corespondenţă în creier, care nu mai funcţiona corect.

Dr. Hamer a descoperit că orice boală, nu numai cancerul, este controlată de o zonă din creier ce îi corespunde în mod specific şi este legată, în mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Medic german: “Cancerul pleacă întotdeauna de la un şoc emoţional”

Potrivit cercetărilor dr. Hamer, cancerul sau altă afecţiune gravă, are drept cauză un conflict care generează un şoc emoţional care îmbolnăveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.

Tipul conflictului care a generat şocul emoţional determină zona în care apar vibraţii anormale în creier. Zona de pe creier în care apar aceste inele concentrice, determina organul în care va apărea boala. 
Cu cât durează mai mult conflictul, cu atât se îmbolnăveşte mai rău organul corespunzător acestui tip de conflict.

Dr. Hamer a stabilit că „orice boală este cauzată de un şoc emoţional (numit DHS) care surprinde individul total nepregătit”.

Conform dr. Hamer, fiecare boală are:
a. O Fază de Conflict Activ sau de Îmbolnăvire – în care se instalează o stare de tensiune şi nelinişte, lipsa poftei de mâncare însoţită de pierderi în greutate şi lipsa somnului.

Mâinile şi picioare devin mereu reci, pielea devine sensibilă sau iritată, iar starea generală e una de tensiune continuă – semne care indică faptul că tumoarea/boala este în plină dezvoltare şi continuă să crească. Însă, odată ce omul conştientizează şi rezolva conflictul emoţional corpul intra în:


b.Faza Conflict Rezolvat sau de Autovindecare
– fază în care corpul se vindecă.

Primul semn e ca mâinile şi picioarele devin din nou calde!

Însă, vindecarea se poate manifesta şi prin diferite boli şi stari de oboseală prelungite.
Când una din aceste probleme apar, ele sunt întotdeauna boli “călduroase”, gen febră sau hipertensiune, si niciodată nu vei avea mâinile şi picioarele reci dacă eşti în faza de vindecare.

Aşadar când începe faza vindecării apare cel puţin o stare de epuizare şi de oboseală excesivă precum și o nevoie puternică de a dormi mult.

În această fază procesele apărute pe timpul fazei de îmbolnăvire sunt revesate: Tumorile sunt eliminate sau încapsulate(calcifiate), iar leziunile de tip necroză sau ulcerele sunt înlăturate prin regenerarea naturală a ţesuturilor. La sfârşitul fazei de autovindecare, ţesuturile şi organele afectate sunt refăcute complet, şi deseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariţia socului deoarece organismul şi-a format anumite mecanisme de aparare şi prevenţie.

Similar Posts