Acest tânăr a făcut un experiment pentru a-şi înfrânge cea mai mare frică. Vezi ce a ieşit

Acest tânăr a făcut un experiment pentru a-şi înfrânge cea mai mare frică. Vezi ce a ieşit

author
1 minute, 54 seconds Read

Ştim cu toţi că o să îmbătrânim şi nu putem să nu ne întrebam cum o să arătam când vom fi bătrâni şi vor apărea ridurile şi toatele celelalte lucruri care vin cu bătrâneţea.

Acest tânăr a făcut un experiment pentru a-şi înfrânge cea mai mare frică. Vezi ce a ieşit

Şi deşi acum prin prisma tinereţii noastre se întâmplă să îi judecăm pe cei bătrâni că sunt prea înceţi, că nu aud, că sunt prea cicălitori şi insuportabili, ar trebui să ne oprim un moment şi să ne gândim că bătrâneţea este un stadiu spre care ne îndreptăm cu toţii şi pe care nu avem cum să îl evităm.

Tânărul din clipul de mai jos a vrut să facă un experiment pentru a vedea cum va arăta când va împlini 80 de ani. Pentru el aspectul fizic este foarte important, iar cea mai mare dorinţă ar fi să nu îmbătrânească niciodată.

Specialiştii în make-up l-au machiat atât de veridic încât aproape nu s-a recunoscut în oglindă când s-a uitat la el. De altfel, nici o persoană din cele apropiate lui nu l-au recunoscut.

A încercat într-o primă fază sa îşi pună la încercare iubita şi a chemat-o pentru a discuta despre planurile de nuntă. Bineînţeles aceasta nu l-a recunoscut şi l-a tratat cu indiferenţă într-o primă fază, fiind oarecum deranjată ca un bătrân vrea să interacţioneze cu ea.

Apoi, deşi l-a recunoscut şi a înţeles ce vrea să facă, se vede un fel de stinghereală la ea în timp ce reacţionează cu bărbatul machiat în acest fel.

Nici tatăl său nu l-a recunoscut ignorându-l complet până să îşi dea seamănă ca e fiul său.

Clipul este un bun prilej pentru a trage un semnal de alarmă şi asupra felului cum sunt priviţi bătrânii de către societatea modernă ca şi cum nu ar exista sau nu ar mai fi buni de nimic, uitând că aceşti bătrâni sunt cei care ne-au dat viaţa sau ne-au plimbat prin parc sau au fost alături de noi când ne-a fost greu.

Similar Posts