luni, august 8, 2022

S-a mutat în casă nouă şi a găsit un carneţel suspect. Însă aceasta a fost doar începutul.

Date:

Share:

Un utilizator al aplicaţiei Imgur, pe nume Ashontez a împărtăşit în mediul virtual o întâmplare care în mod sigur i-a marcat viaţa. Când s-a angajat în octombrie la un nou loc de muncă unde trebuia să muncească în ture, nu s-a gândit că o să păţească aşa ceva.

S-a mutat în casă nouă şi a găsit un carneţel suspect. Însă aceasta a fost doar începutul.

La ceva vreme după ce a început serviciul, Ashontez a observat că atunci când revenea de la serviciu sau când se trezea, lucrurile din casă nu mai erau la locul unde le pusese. În plus, găsea luminile aprinse sau uşile deschise. De multe ori s-a întâmplat ca şi mâncarea să îi dispară din frigider.

Cum în fiecare zi se întâmplă să aibă câte o surpriză neplăcută, s-a gândit că poate cineva mai are acces în casă în timp ce el lipseşte sau doarme.

Această bănuială i-a fost întărită şi de faptul că a observat că îi lipsesc 3000 de dolari de pe card, deşi cardul era la el toată ziua.

Surpriza şi totodată dezlegarea misterului a venit atunci când, după ce a scos bradul şi instalaţiile de Crăciun dintr-un dulap a descoperit un rucsac negru plin cu haine, tot felul de obiecte personale şi un carneţel verde.

S-a mutat în casă nouă şi a găsit un carneţel suspect. Însă aceasta a fost doar începutul.

Se pare că de câteva luni împărţea casa cu un necunoscut, care nu se sfia să se împrumute de la el şi care îşi notase în carneţel tot felul de lucruri despre Ashontez cum ar fi orarul acestuia sau numărul cardului de credit.

Necunoscutul îl studiase destul de bine pentru că datele din carneţel erau foarte precise. Deşi poliţia a intervenit, necunoscutul nu a fost prins, dar nu a mai revenit la proprietatea lui Ashontez.

S-a mutat în casă nouă şi a găsit un carneţel suspect. Însă aceasta a fost doar începutul.

Întâmplarea l-a marcat pe Ashontez foarte tare şi pe bună dreptate. Imaginaţi-vă cum ar fi să descoperi că ai stat cu un necunoscut în casă care să îţi spioneze fiecare mişcare?

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img