S-a mutat în casă nouă şi a găsit un carneţel suspect. Însă aceasta a fost doar începutul.

author
1 minute, 41 seconds Read

Un utilizator al aplicaţiei Imgur, pe nume Ashontez a împărtăşit în mediul virtual o întâmplare care în mod sigur i-a marcat viaţa. Când s-a angajat în octombrie la un nou loc de muncă unde trebuia să muncească în ture, nu s-a gândit că o să păţească aşa ceva.

La ceva vreme după ce a început serviciul, Ashontez a observat că atunci când revenea de la serviciu sau când se trezea, lucrurile din casă nu mai erau la locul unde le pusese. În plus, găsea luminile aprinse sau uşile deschise. De multe ori s-a întâmplat ca şi mâncarea să îi dispară din frigider.

Cum în fiecare zi se întâmplă să aibă câte o surpriză neplăcută, s-a gândit că poate cineva mai are acces în casă în timp ce el lipseşte sau doarme.

Această bănuială i-a fost întărită şi de faptul că a observat că îi lipsesc 3000 de dolari de pe card, deşi cardul era la el toată ziua.

Surpriza şi totodată dezlegarea misterului a venit atunci când, după ce a scos bradul şi instalaţiile de Crăciun dintr-un dulap a descoperit un rucsac negru plin cu haine, tot felul de obiecte personale şi un carneţel verde.

Se pare că de câteva luni împărţea casa cu un necunoscut, care nu se sfia să se împrumute de la el şi care îşi notase în carneţel tot felul de lucruri despre Ashontez cum ar fi orarul acestuia sau numărul cardului de credit.

Necunoscutul îl studiase destul de bine pentru că datele din carneţel erau foarte precise. Deşi poliţia a intervenit, necunoscutul nu a fost prins, dar nu a mai revenit la proprietatea lui Ashontez.

Întâmplarea l-a marcat pe Ashontez foarte tare şi pe bună dreptate. Imaginaţi-vă cum ar fi să descoperi că ai stat cu un necunoscut în casă care să îţi spioneze fiecare mişcare?

Similar Posts