Acest spectacol de lumini te va lăsa fără cuvinte

author
1 minute, 17 seconds Read

Într-un episod recent din “Britain’s Got Talent,”, trupă de dans UDI venită tocmai din Siberia a reuşit să impresioneze juriul.


Membrii juriului au declarat că este ceea ce au aşteptat de mulţi ani şi că de asemenea, este cel mai bun dans pe care l-au avut până acum în emisiune.

“Asta a fost ceva ce nu am mai văzut la “Britain’s Got Talent,” înainte. Wow “, a declarat David Walliams.

Chiar şi Simon Cowell a fost impresionat de ceea ce au făcut aceşti tineri pe scenă: “Uneori suntem întrebați de ce avem oameni din alte țări. Dar sunt atât de fericit că facem acest lucru, astfel ajungem să vedem artişti fantastici ca voi “, a spus el.

Într-un interviu înainte de performanța lor, membrii grupului au declarat că doresc “să impresioneze poporul britanic și membrii juriului”, şi au făcut acest lucru cu siguranță!

Videoclipul siberian a trupei de dans UDI din Tomsk are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Dansatorii au pregătit un spectacol dramatic numit “Măşti în întuneric” bazând intriga dansului pe confruntarea veșnică a binelui și răului.

Grupul UDI conduce o școală de dans pentru copii defavorizați.

“UDI este o mare familie. În Siberia vom avea propria noastră școală de dans pentru copiii defavorizați. Lucrăm îndeaproape cu orfelinatul local, pentru a oferi copiilor un sentiment de apartenență. Aceasta este o chestiune de mare onoare pentru noi “, a spus unul dintre membrii echipei din videoclip.

Similar Posts