Acest spectacol de lumini te va lăsa fără cuvinte

Acest spectacol de lumini te va lăsa fără cuvinte

author
1 minute, 17 seconds Read

Într-un episod recent din “Britain’s Got Talent,”, trupă de dans UDI venită tocmai din Siberia a reuşit să impresioneze juriul.

Acest spectacol de lumini te va lăsa fără cuvinte
Membrii juriului au declarat că este ceea ce au aşteptat de mulţi ani şi că de asemenea, este cel mai bun dans pe care l-au avut până acum în emisiune.

“Asta a fost ceva ce nu am mai văzut la “Britain’s Got Talent,” înainte. Wow “, a declarat David Walliams.

Chiar şi Simon Cowell a fost impresionat de ceea ce au făcut aceşti tineri pe scenă: “Uneori suntem întrebați de ce avem oameni din alte țări. Dar sunt atât de fericit că facem acest lucru, astfel ajungem să vedem artişti fantastici ca voi “, a spus el.

Într-un interviu înainte de performanța lor, membrii grupului au declarat că doresc “să impresioneze poporul britanic și membrii juriului”, şi au făcut acest lucru cu siguranță!

Videoclipul siberian a trupei de dans UDI din Tomsk are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Dansatorii au pregătit un spectacol dramatic numit “Măşti în întuneric” bazând intriga dansului pe confruntarea veșnică a binelui și răului.

Grupul UDI conduce o școală de dans pentru copii defavorizați.

“UDI este o mare familie. În Siberia vom avea propria noastră școală de dans pentru copiii defavorizați. Lucrăm îndeaproape cu orfelinatul local, pentru a oferi copiilor un sentiment de apartenență. Aceasta este o chestiune de mare onoare pentru noi “, a spus unul dintre membrii echipei din videoclip.

Similar Posts