10 sedinte decompresie vertebrala si/sau mobilizare la preturi de exceptie

author
4 minutes, 24 seconds Read

Junghiul din spate incetineste miscarile. Persoana care se confrunta cu durerile de spate stie cel mai bine cum este sa aiba 35-45 de ani si sa simta ca are 80.

Spatele este important si doare si cand cineva sta in pat, culcat pe spate, si cand merge si incearca sa stea drept, dar si cand se asaza pe un scaun sau pe un fotoliu. Cand intensitatea durerii nu inceteaza, persoana in cauza incepe sa se ingrijoreze. Se teme ca nu se va mai putea misca, sa nu ajunga la operatie sau la infiltratii, fiindca interventiile din apropierea coloanei trebuie sa se faca precis, cu responsabilitate si mare finete.

Epoca actuala a adus insa tratamente de ultima generatie si in ceea ce priveste durerea de spate.

10 sedinte decompresie vertebrala si/sau mobilizare eprezinta cel mai bun tratament, fiindca nu are efecte negative, nu este dureros si pacientul nu are motive sa se teama.

Exista aparate speciale, la care lucreaza cei mai buni specialisti ai momentului si care trateaza hernia de disc fara operatie. Terapia se numeste elongatie, iar clinica prezentata mai sus are cele mai bune mese de elongatie digitalizata, computerizata.

In prezent, Bio-ortoclinic dispune de 8 asemenea mese si poate lua un numar mai mare de pacienti. In strainatate se fac liste de asteptare pentru acest tratament fiindca exista clinici care dispun de o singura asemenea masa.

Medicul stie sa personalizeze tratamentul in functie de persoana si sa il faca in forma continua sau intermitenta, cert este ca tratamentul se face in progresie.

Bio-ortoclinic se afla in topul celor mai bune clinici de profil, atat in ceea ce priveste dotarile, cat si specialistii.

Lista serviciilor oferite de clinica este lunga si cuprinde:

-10 sedinte decompresie vertebrala pe un segment a cate 25 de minute fiecare la pretul de 1500 de lei;

-10 sedinte decompresie vertebrala pe un segment de cate 50 de minute fiecare sedinta la tariful de 2700 de lei;

-5 sedinte decompresie pe un segment cu durata de 50 de minute fiecare la pretul de 1500 de lei;

-14 sedinte decompresie pe doua segmente 2900 de lei.

Celelalte tratamente si preturi se afla pe site, iar omul este dispus sa dea oricat, numai sa isi poata relua activitatea dinainte.

Masajul terapeutic de intretinere face bine oricui, iar cand este facut de profesionisti, benefiicile se vad clar. In functie de durata sedintelor, preturile variaza conform informatiilor de mai jos:

  • 10 SEDINTE MASAJ 25 MIN 600 LEI
  • 10 SEDINTE MASAJ 50 MIN 1200 LEI
  • 1 SEDINTA MASAJ 25 MIN 80 LEI
  • 1 SEDINTA MASAJ 50 MIN 150 LEI.

Dupa cum se poate vedea, o sedinte de masaj de intretinere de 25 de minute isi permite oricine, fiindca poate renunta la o iesire la restaurant sa se simta perfect.

Clinica este renumita atat pentru tratarea herniei de disc fara operatie, ci cu ajutorul mesei digitalizate minune, dar si pentru pachetele turistice oferite la Constanta, unde se ofera si cazare in regim hotelier, pentru recuperarile excelente in urma unor operatii la coloana sau la membrele superioare sau si inferioare si recuperari din accidente.

Intr-o zi este posibil ca viata unui om sa ia o intorsatura nedreapta. Se poate trezi ca nu poate suci capul, nu poate sa se miste, sa isi simta mijlocul amortit si ca nu se poate ridica din pat. De la aparitia clinicii prezentate mai sus in peisajului unitatilor sanitare de profil, nimeni nu trebuie sa se mai sperie de asemenea incidente, ci sa apeleze cu incredere la acesti specialisti care in 10 ani de activitate intensa a adunat in palmares 10 000 de clienti, adica 1000 de clienti anual.

Ce poate face o persoana care nu are venituri asa de mari si doreste sa se asigure ca in cazul in care face o hernie de disc va avea parte de acest tratament de ultima generatie? Nu are mare lucru de facut, ci o asigurare de sanate mediata de brokerul cu care aceasta clinica are contract sau poate plati costurile tratamentului in rate.

In clinica se pastreaza curatenia peste tot, iar echipamentele utilizate la mai multi pacienti sunt sterilizate, sterse cu spirt. La aceasta clinica pot merge si cei care au inceput de cocoasa din cauza statului la computer multe ore sau persoanele care au un mers incorect din cauza unor operatii sau accidente. In mod sigur ca ale vor fi invatate sa mearga din nou ca pana in incidentul respectiv.

Tratamentele noninvazive sunt recomandate si romanii ar trebui sa profite de existenta acestei clinici care face adevarate minuni pentru spatele si pentru coloana lor.

Pe site-ul clinicii exista un formular online prin intermediul caruia se poate face programarea, dar aceasta se poate face si telefonic , datele de contact fiind vizibile pe site.

Pacientii gasesc multe oportunitati pe site, cum ar fi reduceri la tratamente si posibilitatea decontarii lor prin asigurarile private de sanatate, dar si sfaturi privind pastrarea sanatatii spatelui si a coloanei vertebrale. Se vor evita:

-temperaturile siberiene. Daca pacientul respectiv este nevoit sa mearga prin ger, sa fie imbracat foarte bine si incaltat adecvat, sa nu simta frigul;

-ridicarea greutatilor, statul mult in picioare, dar si alergatul si exercitiile sportive care il suprasolicita;

-consumul alimentelor care produc constipatii;

-luarea in greutate, fiindca obezitatea reprezinta o problema grava pentru coloana si pentru picioare;

-evitarea racelii si a gripei, fiindca intreg organismul se resimte in aceasta situatie.

La clinica prezentata mai sus exista un program serios de recuperare si post-covid.

 

 

 

 

 

Similar Posts