WIZZ AIR va permite utilizarea telefoanelor mobile la bordul avioanelor sale

author
1 minute, 24 seconds Read

Agenția de presă maghiară MTI a declarat marți că WIZZ AIR, cunoscuta companie aeriană low-cost din Ungaria, va permite utilizarea în orice etapă a zborului inclusiv decolare și aterizare a oricărui dispozitiv electronic portabil.

8119559

Noile reguli pentru utilizarea dispozitivelor mobile la bordul avioanelor au fost emise de către Agenția Europeană de Siguranță a Aviației și adoptate de către Autoritatea de Aviație Civilă din Ungaria.

Totuși pasagerii sunt rugați însă să-și scoată căștile în timpul diferitelor anunțuri făcute în timpul zborului, când sunt anunțate aspecte legate de siguranța la bordul avionului, Totuși se recomandă ca laptopurile să fie închise și depozitate în siguranță în momentul decolării și aterizării pentru a evita eventualele răniri provocate de acestea.

Astfel pasagerii își vor putea folosi E-Book-urile , ipod-urile, tabletele, telefoanele mobile, acestea trebuind însă să fie setate pe „modul zbor”.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat că îi face plăcere să permită astfel „celor peste 13 milioane de pasageri anual să-și folosească gadget-urile atunci când zboară cu Wizz Air. În conformitate cu noile reguli, pasagerii trebuie să se asigure cu aceste dispozitive functionează în modul zbor din momentul în care ușile aeronavei s-au închis și până la debarcare. încurajăm pasagerii să-și aducă cu ei dispozitivele favorite și să citească o carte sau să privească un film atunci când zboară la tarife reduse, în timp ce echipajul nostru le asigură confortul necesar până la destinatie”.

Compania operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320, spre 95 de destinatii din 35 de tari.

Similar Posts