Un video magic, care îţi arată ce înseamnă prietenia

Această reclamă ne arată că animalele sunt speciale şi afective. Chiar dacă sunt diferite şi aparţin unor rase diferite acestea au comportamente afective care ne uimesc.

Un video magic, care îţi arată ce înseamnă prietenia

În această reclamă este prezentată prietenia dintre un căţel şi un cal. Puiul de Labrador este ţinut la un adăpost, însă el nu este mulţumit de acest loc şi evadează de nenumărate ori pentru a fi în compania prietenului său, un cal rasa Clydesdales.

Nici îngrijitoarea de la adăpost şi nici vecinul unde acest căţeluş este găsit de fiecare dată când evadează nu înţeleg motivul pentru care micuţul fuge.

Dovada prieteniei vine atunci când căţelul a fost adoptat şi se îndepărta tot mai mult de prietenul său, moment în care a cerut ajutor lătrând. Auzind strigătele lui, calul împreună cu întăriri a oprit maşina în care se află căţelul.

Ulterior, căţelul victorios conduce caii înapoi la fermă. Acela a fost momentul în toţi au înţeles că cel mai bine ar fi ca cei doi să rămână împreună şi de asemenea, i-a apropiat pe cei doi stăpâni, al calului şi al căţelului.

Acest video îţi atâta ce înseamnă prietenia şi loialitatea

Şi iată cum a fost realizat acest spot publicitar