Ai curaj să încerci? De ce să-ți pui ceapă în șosete și să circuli în acest fel

În medicina chineză se crede că picioarele sunt în contact puternic și direct cu toate organele interne, datorită așa-numitele “meridiane”, care din talpă merg în tot corpul.

Ai curaj să încerci? De ce să-ți pui ceapă în șosete și să circuli în acest fel

Pe de altă parte, ceapa și usturoiul au o mare absorbție de bacterii și curăţă corpul. Când aceste două ingrediente se întâlnesc, va rezulta o rețetă ideală pentru detoxifierea organismului.

Deși nu toată lumea crede în meridiane și în medicina chineză, adevărul este că tălpile sunt conectate direct cu sistemul nervos.

Picioarele au aproximativ 7.000 de terminaţii nervoase (meridiane), care merg direct la organele interne. Picioarele sunt foarte importante, însă adesea sunt neglijate prin încălţăminte neadecvată, iar nervii nu sunt stimulaţi în mod corect.

Una dintre cele mai bune modalități de a stimula căile către sistemul nervos este ceapa. Dacă vrei să îţi cureți organismul, nu trebuie să faci nimic complicat, pur și simplu taie o ceapă în felii groase, pune-le pe tălpile picioarelor și încalţă-te cu o pereche de şosete.

Ceapa curăţă pielea, şi ucide microbii și bacteriile, iar acidul fosforic ajuns în sânge poate face minuni.

Deși are un miros neplăcut, în Anglia ceapa este folosită pentru a curăța aerul de germeni, precum și pentru a preveni răspândirea infecției.

Iată și care sunt beneficiile dezintoxicării: 1) Purifică sângele. 2) ucide bacteriile, germenii şi agenţi patogeni.

3) Curățata aerul.