10 lucruri pe care le puteţi face cu Coca-Cola

10 lucruri pe care le puteţi face cu Coca-Cola

author
2 minutes, 35 seconds Read

Coca-Cola a fost descoperită cu peste 100 de ani în urmă, încă din anul 1886. Aceasta a fost folosită pentru prima dată ca medicament și a fost susținută pentru a vindeca multe boli, inclusiv impotenţa. De-a lungul anilor, Coca-Cola a devenit cea mai populară băutură răcoritoare din lume, dar, știați că are și alte utilizări în afară de a ne răcori într-o zi fierbinte?

10 lucruri pe care le puteţi face cu Coca-Cola

Ai obosit să îndepărtezi gheața de la parbrizul maşinii în timpul iernii? Pur și simplu toarnă o cutie de Coca-Cola regulat peste ea și aşteaptă. Vei fi uimit!

Calmează înţepătura de meduză

În cazul în care vei fi vreodată înţepat de o meduză cea mai bună modalitate de a calma o durere este Coca Cola. Toarnă Coca-Cola peste înţepătură. Rezultatul va veni aproape instantaneu.

Curăţarea sticlei

Coca-Cola conţine acid citric care ajută la curăţarea ferestrelor. Se toarnă doar Coca-Cola peste ferestrele şi apoi se şterge de sus în jos cu o cârpă umezită.

Curăţarea bateriei de la maşină

Murdăria care se acumulează în jurul bornelor bateriei maşinii tale poate fi eliminată prin turnarea băuturii Coca-Cola peste ea. Las-o să stea timp de câteva minute iar apoi îndepărtează-o.

Înlăturarea insectelor

Dacă îți găsești propria grădină invadată de melci și alte insecte în timpul primăverii, toarnă niște Coca-Cola în recipiente mici și aşează-le în curtea ta. Zahărul va atrage insectele și acidul din Coca-Cola le va ucide.

Îndepărtarea mirosului generat de sconcs

Utilizarea sucului de roşii ar putea fi eficace, dar e murdar si greu de curăţat. În schimb, toarnă Coca-Cola peste tot, asigură-te că foloseşti din belşug, astfel încât toate zonele sunt acoperite. Aşteptă câteva minute si apoi clăteşte. Vei mirosi proaspăt şi curat imediat după ce ai terminat.

Curăţă toaletele

Pentru a îndepărta aceste pete urâte, pur si simplu se toarnă Coca-Cola în vasul de toaletă pe zonele murdare si se aşteaptă timp de 10 minute. Acidul din Coca-Cola va îndepărta chiar si cele mai dificile pete.

Mirosul de peşte este îndepărtat

Băieţii au fost la pescuit iar acum hainele lor miros aşa de rău încât îţi doreşti să le arunci afară? Toarnă Coca-Cola pe rufe în timpul ciclului de spălare.

Vrei bucle perfecte?

Pentru bucle perfecte, chiar dacă părul tău este drept, lasă o cutie deschisă de Coca-Cola peste noapte. Apoi toarn-o peste părul lung şi lasă-l să stea timp de câteva minute. Clăteşte bine. Rezultatele vor fi neaşteptate.

Calmarea perniţelor animalului tău de companie

Când perniţele animalului tău de companie se uzează, acestea pot provoca multă durere. Atunci când observați că sunt uzate și strălucitoare, bagă labele animalului tău de companie în Coca-Cola pentru aproximativ 20 de minute. Acest lucru va ajuta la calmarea şi vindecă picioarelor obosite.

Similar Posts