Un cascador a traversat pe sârmă doi zgârie-nori din Chicago legat la ochi

Un cascador a traversat pe sârmă doi zgârie-nori din Chicago legat la ochi

author
1 minute, 14 seconds Read

Să fii cascador trebuie să ai un dram de nebunie în tine. Altfel nu se pot explica numerele de cascadorie pe care aceștia sunt capabili să le facă.

Un cascador a traversat pe sârmă doi zgârie-nori din Chicago legat la ochi

Nik Wallenda este unul dintre cei mai curajoși cascadori și a fost supranumit „regele mersului pe sârmă la mare înălțime”. Ultima boacănă pe care și-a pus-o în cap să o facă este aceea de a traversa pe sârmă distanța dintre doi zgârie-nori din Chicago. Și cum acest lucru nu ar fi fost suficient el a realizat încredibilul număr legat la ochi.

Orașul american este cunoscut drept „Orașul Vânturilor”, iar acțiunea lui Wallenda a fost cu adevărat spectaculoasă deoarece a avut loc pe o pantă abruptă și a fost legat la ochi, iar cel mai mic dezechilibru i-ar fi fost fatal.

Cascadorului i-a luat aproximativ 6 minute și jumătate să traverseze distanța dintre cele două blocuri, acesta aflându-se la peste 50 de etaje deasupra râului Chicago, nefiind legat cu niciun element de siguranță.

Nik Wallenda a stabilit două recorduri mondiale cu această cursă pe cablu la mare înălţime, deasupra oraşului Chicago: unul pentru panta cea mai abrută pe care a urcat şi al doilea pentru cursa finalizată la cea mai mare înălţime, legat la ochi.

Nik Wallenda nu este la prima experiență de acest gen, el a mai reușit să traverseze tot pe sârmă Cascada Niagara.

Similar Posts