Un altfel de bar, un bar care oferă bere în funcţie de preferinţe

Un altfel de bar, un bar care oferă bere în funcţie de preferinţe

author
1 minute, 12 seconds Read

Un bar din Marea Britanie se diferenţiază de restul printr-o mare diversitate de bere pentru fiecare gust în parte. Clienţii barului îşi pot alege după preferinţe dacă berea va avea un grad de aciditate mai crescut sau mai scăzut, de asemenea, aceştia pot alege concentraţia de alcool.

Un altfel de bar, un bar care oferă bere în funcţie de preferinţe

Motivul pentru care acest bar iese din tipare este datorat unui aparat numit Hoppier dezvoltat de compania din Marea Britanie, Cambridge Consultants, care funcţionează în acelaşi mod ca un espressor.

Aparatul este încă la nivel de prototip, însă compania vrea să-l extindă şi sa creeze astfel de aparate pentru toate localurile interesate.

Aparatul poate regla gradul de aciditate al băuturii, concentraţia de alcool şi în funcţie de preferinţe să adauge diverse arome de fructe, arome mentolate sau chiar picante pentru a face din consumul de bere o experienţă unică.

“În esenţă, facem un espresso de bere”, spune Edward Brunner , şeful de sisteme alimentare şi băuturi de la Cambridge Consultants.

“Am acumulat experienţă în sisteme de tehnologie şi în fluiditatea băuturilor şi am transferat cunoştinţele în diferite industrii. Folosind unele dintre secretele maşinilor de cafea ne-a permis să facem bere personalizată, proaspătă şi naturală” a adăugat acesta.

Pentru că oamenii mereu vor să experimenteze, iar berea este preferată în rândul consumatorilor, cu siguranţă acest aparat va revoluţiona piaţa şi va avea un mare succes.

Similar Posts