Un adolescent cu coadă din India este tratat ca un Dumnezeu

Un adolescent cu coadă din India este tratat ca un Dumnezeu

author
1 minute, 55 seconds Read

Arshid Ali Khan, un băiat indian în vârstă de 13 ani este lăudat și venerat ca un Dumnezeu, și asta pentru coada lui. Acest adolescent indian din statul Punjab este adorat de către localnici pentru starea sănătății sale, este considerat ca un simbol divin al zeului hindus, maimuţa Hanuman Made.

1235755

Arshid, de asemenea cunoscut sub numele Balaji de localnici, ia acum în considerare o intervenţie chirurgicală pentru a scăpa de coadă în speranţa de al ajuta să meargă, însă familia lui este destul de sceptică cu privire la sănătatea lui.

“Este decizia lui Balaji. Dacă el vrea să îi fie eliminată coada, nu ne deranjează” declară bunicul său, Iqbal Qureshi, un instructor de muzică.

Ei cred că stare lui s-a dezvoltat de la o combinație de oase fragile și datorită unei paralizii parțiale de spina bifida. Spina bifida de cele mai multe ori apare în partea inferioară a spatelui, la nivelul coloanei vertebrale lombare.

Copiii cu această afecţiune pot avea probleme de sănătate, cum ar fi: incapacitatea de a-şi mişca picioarele, probleme cu vezica urinară şi funcţia intestinală.

Arshid în prezent locuiește cu bunicul său și doi unchi. Tatăl său a murit când el avea vârsta de 4 ani, iar mama lui s-a recăsătorit.

Casa familiei s-a transformat într-un templu, unde urmașii băiatului îl viziteză pentru a primi binecuvântarea sa. Ei îi ating chiar şi coadă.

“O mulțime din dorințele oamenilor au devenit realitate după ce l-au vizitat”, a spus Qureshi.

Arshid nu are o viață de adolescent obişnuită, el se luptă pentru a se organiza astfel încât să le ofere timp urmașilor, şcolii, dar și prietenilor lui.

“În general, în timpul săptămânii trebuie să meargă la școală, dar când are liber la școală, Duminica, primeşte în vizită chiar și 20-30 de persoane”.

El nu se simte nici “bine, nici rău” datorită faptului că deţine o coadă.

Dacă se va hotărî să facă intervenţia chirurgicală băiatul nu este îngrijorat de pierderea urmașilor săi. El consideră că şi fără coadă oamenii încă vor avea încredere în el.

Similar Posts